fbpx

A McLaren szakíthatja meg a Verstappen dominanciát?!

Optimista kijelentéssel állt elő a McLaren csapatvezetője. Zak Brown ugyanis bízik benne, hogy ők lesznek azok, akik idén megtörik Verstappen és a Red Bull egyeduralmát.

2023 eddig abszolút a Red Bull és Max Verstappen egyeduralmáról szól. A holland két verseny kivételével mindent megnyert, azt a kettőt is a csapattársa, Pérez húzta be. Idén tehát még nem talált legyőzőre a címvédő alakulat.

Egyelőre nem látszik az, hogy erőből ki vagy kik győzhetnék le őket, ám Brown úgy érzi, a silverstone-i remeklésük egy jel, hogy ők állíthatják meg a rekordokra hajtó bikákat.

„Elképesztően szoros a verseny Maxot leszámítva, még Sergio is a mezőny sűrűjébe tartozik. Ez egy remek időszak a Forma-1 számára, mivel az egyik csapat az egyik héten a második leggyorsabb, majd a következő versenyen már a Q1-ből való továbbjutás is nehéz. Ez az a fajta versenyzés, amelyet mindig is kerestünk az F1 számára, szóval valaki előbb vagy utóbb elfogja kapni Maxot. Remélem ezek mi leszünk.” – nyilatkozta az amerikai Goodwoodban.

Piastri: A megújult McLarennek még mindig vannak gyenge pontjai

Forrás :