fbpx

Oscar Piastri anyukája a rajongók kedvence!

Nyilvánvaló, hogy minden édesanya büszke a gyerekére. Különösen ha az bekerül a Forma-1-be. Bizonyára minden versenyző esetében így van ez, ez nem is kérdés. Oscar Piastri édesanyja, Nicole, azonban szeret kommentelni is, és ezért imádják a rajongók! Íme néhány példa!

A szaúdi időmérő után a McLaren közzétett egy fotót Twitteren Ocarról, azzal a szöveggel, hogy „Üzenjetek Oscarnak”.
Nicole Piastri a következőt üzente: „Szép munka, Osc, de megtennéd, hogy ezentúl a gyorskörödet már a kvalifikáció elején letudod, hogy ne legyen olyan stresszes? xx”

Miamiban Lando Norris a 17., Piastri pedig a 19. helyen végeztek. Ekkor a McLaren azt írta ki: „Felejthető verseny Miamiban.”
Piastri édesanyja így reagált: „Pozitívum, hogy a pulzusom viszonylag alacsony maradt a versenyen, és még egy kis szunyókálás is összejött a közepén 😊.”

Miután Oscar posztolt egy képet arról, hogy találkozott Andy Murray teniszezővel, anyukája ismét színre lépett, és azt írta: „Megmondanád Andy-nek, hogy elég ügyes vagyok padelben? Ha szüksége lenne egy vegyes páros partnerre…”

Miután a McLaren kiposztolta, hogy Piastri 3. lett a silverstone-e kvalifikáción, Nicole azt reagálta: „Elaludtam a kvalifikációra várva. Sok mindenről lemaradtam?”

Arra a hírre is reagált viccesen, melyben az F1 bejelentette, hogy Daniel Ricciardo visszatér a mezőnybe. Íme Nicole Piastri kommentje: „Őszintén örülök Daniel miatt, de gondoljunk most egy kicsit Grace Ricciardóra [Daniel édesanyja – a szerk.] aki azt hitte, hogy végre megnyugodhat.”

Hát így kommentel Oscar Piastri legnagyobb rajongója! 😀 Kicsit trollkodó, de mégis kedves. Zseniális. 😀

Piastri édesapja: „ugráltunk fel-alá, mint az őrültek”