fbpx

4+1 dolog, amit mindenképp vigyél magaddal a Magyar Nagydíjra!

Egy hét múlva ilyenkor Magyar Nagydíj! Sőt egy hét múlva ilyenkor már a végéhez közeledünk, hiszen már csütörtökön elkezdődnek az események.

Azok számára, akik jeggyel rendelkeznek, és a helyszínen szurkolnak majd a kedvencüknek, hoztunk fontos listát arról, hogy mik azok, amiket biztosan ne felejtsetek otthon!

Mivel csütörtök és vasárnap között is 30 fok feletti hőmérséklet várható hazánkban, az alábbi listát ajánlott mindenkinek kiemelten kezelnie. Legyen nálad a Hungaroringen

  • Vizespalack: Ez talán a legfontosabb. Fejenként 1 db fél literes palackot engedélyezett bevinni a Hungaroring területére, ezzel a lehetőséggel pedig mindenképpen éljetek, a palackot a helyszínen utántölthetitek. Fogyasszatok sok folyadékot a helyszínen, leginkább vizet.
  • Fényvédő: Erről sokan megfeledkeznek, pedig rendkívül fontos, még borult időben is! Alaposan kenjétek be magas faktorszámú fényvédővel magatokat, különös tekintettel a fedetlen testfelületekre. Ezt nem elég indulás előtt megtenni: 2-3 óránként meg kell ismételni! Ez nem csak nagyon világos bőrűek számára fontos, hiszen a böröd eredeti színéhez képest, mindenféle barnulás is már a bőrkárosodás tünete.
  • Sapka, kalap: Erre talán senki figyelmét nem kell külön felhívni, hiszen a sapka az egyik legnépszerűbb szurkolói termék, így a többségeteknek biztosan alap. Azonban funkcióját tekintve is hasznos, különösen, ha nem fedett lelától foglaltok helyet, hiszen segít abban, hogy ne kapjatok napszúrást.
  • Napszemüveg: Nyáron nem csak a fejetek, de a szemeitek védelme is nagyon fontos. Aki teheti, viseljen megfelelő UV-védelmet nyújtó napszemüveget.

+1: Ne felejtsd otthon a belépőjegyedet sem! 😀

++1: A meleg idő mellett esőre is lehet számítani a Magyar Nagydíj idején, így érdemes erre is gondolni. A Hungaroring tájékoztatása szerint: „Esernyőt be lehet hozni a Hungaroring területére, azonban a lelátókon nem engedélyezett a használata, javasoljuk az esőkabátot.”

Arról, hogy mit szabad és mit nem szabad magaddal vinned a versenyre, a Hungaroring oldalán tájékozódhat. Klikkelj ide!

Jó szórakozást kívánunk!

Kövessetek minket FacebookonTwitterenInstagramonTikTokon és YouTube-on is, és ha EU-n kívül vagytok, akkor Threads-en is! 🙂

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Motorsportol.hu (@motorsportol.hu) által megosztott bejegyzés