fbpx

Shakira már a múlté? Más hölgyek társaságában pihen Hamilton

Véget ért az énekesnő Shakira és a hétszeres Forma-1-es világbajnok Lewis Hamilton – lehet, hogy nem is létező – románca?

Mindenesetre nagyon szerette volna a világ egy párként látni Hamiltont és Shakirát. Az énekesnő pár hónapja szakított gyermekei apjával, a focista Gerard Piquével, majd idén több alkalommal is a Mercedes versenyzőjével mulatott egy társaságban, illetve már 3 versenyen is jelen volt az idei szezonban. Állítólag a múlt heti Brit Nagydíj után a Tape London nevű éjszakai bárban múlatták az időt egy VIP asztalnál, és szemtanúk szerint meglehetően „közel álltak egymáshoz”.

A legfrissebb pletykák szerint azonban Hamilton már Eiza Gonzalez mexikói színésznő és a norvég tenisz reménységgel, Jenny Stray Spetalen-nel nyaral Ibizán. A társaságban elvileg jelen van Baz Luhrmann filmrendező és annak felesége, Catherine Martin is.

Köztudott, hogy az ilyen celeb pletykákat mindig fenntartásokkal kell kezelni, hiszen egy F1-es versenyző esetében is, bárki megjelenik a közelükben, kb már össze is boronálják vele. Közben jó eséllyel csupán arról van szó, hogy Hamiltonnak meglehetősen nagy az ismerősi köre, és sok köztük a híresség.

Mindenesetre egyik napról a másikra hirtelen már Shakirát is mással hozták szóba, nem Hamiltonnal. Az énekesnőt az NBA játékos Jimmy Butlerrel boronálták most össze.

Sainz hozta össze Shakirát Hamiltonnal?