fbpx

Brad Pitt úgy vezetett, hogy 100 000 embernek nem tűnt fel, hogy pályán van

Brad Pitt közvetlenül a Brit Nagydíj F1-es kvalifikációja után száguldozott Silverstone-ban, de szinte senki nem vette észre.

Nem azért nem vették észre, mert láthatatlan lett volna, hanem mert olyan természetesen, „megszokott” módon vezetett, hogy senkinek nem szúrt szemet, hogy „kamu” autó van a pályán.

A hollywoodi színész az elmúlt hétvégén egy „11. csapat” tagja volt, és egy Formula 2-es autó módosított változatát vezette, hogy valós, pályán zajló jeleneteket forgassanak.

Embed from Getty Images

Pitt egy másik (igazi) F2-es autóval együtt ment ki a pályára, és 240-nel száguldott a pályán, de senki nem vett róla tudomást, hogy a színészt láthatja épp vezetni.

100 000 rajongó vett részt a silverstone-i kvalifikációs napon, szombaton, de egyikük sem volt igazán tisztában azzal, hogy Pitt valóban vezet, ehelyett azt feltételezték, hogy egy kaszkadőrről van szó, vagy hogy csak egy F2-es versenyző gyakorol.

„Senki sem tudta, hogy Brad az; azt hittük, hogy egy random F2-es autó” – mondta a 48 éves Marc Frith a The Telegraphnak.

„Ha ő volt az, akkor elég lenyűgöző volt, mert nem fogta vissza magát” – tette hozzá a 25 éves Jamie Kingston.

Embed from Getty Images

4 éve duzzog a Rich Energy: Szerintük Brad Pitt autója őket másolja