fbpx

Brad Pitt csapatának tulajdonosa James Bond ellenfele volt korábban

Javier Bardem csatlakozott az Apple Studios egyelőre cím nélküli F1-es filmjének szereplőgárdájához. A főszereplő Brad Pitt lesz, Sonny Hayes versenyzőként, az APXGP csapat versenyzőjeként. A filmben csapattársát, egy ifjú tehetséget a Damson Idris által megformált Joshua Pearce-t mentorálja majd.

A versenyjelenetek forgatását valós F1-es hétvégéken forgatják. Ez el is kezdődött a Brit Nagydíjon, ahol Pitt ténylegesen vezette versenyautóját. A forgatások azonban folytatódnak, többek között jövőhéten a Magyar Nagydíjon is, sőt Pittnek állítólag annyira bejön az F1-es közeg, hogy az összes hátralévő versenyen ott tervez lenni idén.

Most kiderült, hogy Javier Bardem is csatlakozik a szereplőgárdához, állítólag ő lesz az APXGP csapat tulajdonosa. Bardem szintén ott volt a Brit Nagydíjon és a képek tanulsága szerint Christian Hornertől tanult az F1-es csapatokról.

Bardemet (aki Penelopé Cruz férje) láthattátok korábban Pablo Escobar szerepében az Escobar c. filmben, A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja című filmben Salazarként, vagy épp a Skyfallban James Bond ellenfeleként, és az Ízek, imák, szerelmekben is.

Embed from Getty Images

Brad Pitt úgy vezetett, hogy 100 000 embernek nem tűnt fel, hogy pályán van