fbpx

Cara Delevingne állítja, „az F1” kérte őt, hogy ne nyilatkozzon a rajtrácson

Tegnap már beszámoltunk róla, hogy Cara Delevingne modell/színésznő jelen volt a Brit Nagydíjon, ám a rajtrácson nem volt éppen együttműködő.

A Sky Sports F1-es riporterének, Martin Brundle (aki nem mellesleg egykori F1-es versenyző) rendre igyekszik pár szóra bírni a rajtrácson sétálgató hírességeket. Ám előfordul, hogy gorombán elhajtják. Ez már probléma egy ideje az F1-ben, és – bár első sorban más okból – de állítólag jobban akarják szabályozni, milyen celebek mehetnek a rajtrácsra.

Brundle szerint van is már olyan kérés a hírességekhez, hogy ha felmennek a rajtrácsra, akkor álljanak is a sajtó rendelkezésére. Ez viszont nem pont így van elvileg.

Egy korábbi Brundle-eset kapcsán az F1 már hozott egy döntést a celebekkel kapcsolatban, azonban arról nincs szó, hogy kötelező lenne nyilatkozniuk.

A Forma-1 még régebben tisztázta a PlanetF1.com kérdésre: „A hírességeknek nem kötelező interjút adniuk, amíg a rajtrácson vannak, de a biztonsági kísérőik már nem kísérhetik őket a rajtrácsra.”

Ettől persze „illene”. Ilyenkor nem kell(ene) nagy és összetett interjúktól tartaniuk a hírességeknek, általában ezek az interjúk rém egyszerű „hogy érzed magad?” és „kinek szurkolsz ma?” kérdésekből állnak. Vélhetően Brundle most is nagyjából csak ennyit szeretett volna Delevingne-től, aki azonban lepattintotta őt.

A Forma-1 rajongók ki is akadtak ezen, és hangot adtak a véleményüknek, mi szerint ilyen arrogáns celebeket nem kellene a rajtrácsra engedni.

A kritikák után a modell is reagált az esetre Twitteren.

Azt mondták, hogy mondjak nemet, így hát megtettem. Köszönöm, hogy mindkét oldalt meghallgatjátok”

– írta, majd hozzátette: „Mindenesetre nagyon jól éreztem magam ma, és nagyon boldog voltam, hogy ott lehettem, függetlenül attól, hogy mások mit gondolnak.”

Elmondása szerint egy F1-es illetékes mondta neki, hogy ne nyilatkozzon. Ennek tükrében a kommentelők pláne furcsának találják, hogy azt állította a helyszínen, hogy „nem hall semmit”. Továbbá nem tűnik reálisnak, hogy az F1 kéri azt egy hírességnek, hogy ne nyilatkozzon az eseményén.

Később Delevingne megosztotta egy felhasználó véleményét, miszerint:

  • „A Grid walk jegyek értelmében (a viselői) abba egyeznek bele, hogy lefilmezhetik őket, nem pedig abba, hogy interjút készítsenek velük. A beleegyezés egy lényeg. A nem az nem.
  • Carának minden joga megvan ahhoz, hogy megtagadja az interjút.
  • Lehet, hogy szerinted Cara bunkó volt, de Martin ugyanolyan bunkó volt, ha nem még bunkóbb.
  • Nemzeti kincs vagy sem, ez nem jogosítja fel arra, hogy bárkitől interjút követeljen.
  • Az F1 képviselője azt mondta neki (Delevingne-nek), hogy mondjon nemet.
  • Az emberek állandóan visszautasítják, hogy Brundle interjút készítsen velük, nem nagy ügy.”

Kiosztották a rajongók Cara Delevingne-t: a modell rém kellemetlen volt az F1-es rajtrácson