fbpx

Kiosztották a rajongók Cara Delevingne-t: a modell rém kellemetlen volt az F1-es rajtrácson

A Forma-1-es versenyeket megelőző rajtrács ceremónián rendre feltűnnek hollywoodi színészek és színésznők, énekesek és énekesnők, modellek, sportolók és mindenféle celebritás. Az utóbbi időben talán gyakoribbak is a neves vendégek.

A Sky Sports műsorának pedig már hagyományos eleme, hogy az egykori versenyzőből riporterré avanzsált Martin Brundle a rajtrácson kifejezetten a megjelent hírességeket próbálja mikrofonvégre kapni. Azonban szinte már az is tradíció, szegény Brundle-t lepattintja egy sztár – ki finoman, ki gorombábban, ki a saját biztonsági őrei által.

Nem volt ez másként a Brit Nagydíj kezdete előtt sem.

Cara Delevingne divatmodell, színésznő az Alfa Romeo vendégeként volt jelen, a verseny előtt be is ült pár kép erejéig a csapat egyik autójába.

Brundle meg is próbált a rajtrácson pár szót váltani Delevingne-nel. Ő azonban nem volt közreműködő, annak ellenére, hogy elvileg most már „ki van adva” az híres vendégeknek, akik nyilvánvalóan ingyen vesznek részt a versenyeken, és mehetnek fel a rajtrácsra, amiről sokan csak álmodnak, hogy ha már ilyen kiváltságosak, legalább legyenek hajlandóak ott pár szót szólni, ha kérdezi őket a sajtó.

„Nem akar beszélni? De mindenkinek beszélnie kell a rajtrácson” – fordult Brundle a Delevingne-t kísérő alfás személyhez.

„Most már ez a helyzet. Mindenki beszél a rajtrácson.”

Brundle ezután közelebb férkőzik az emberek között Delevingne-hez, és normális hangnemben megkérdezte, hogy válhatnak-e pár szót, és hozzátette azt is, hogy ő a Sky-tól van.

A modell egy fejrázással kíséretében nemmel felelt, és idegesen az Alfa Romeo munkatársa felé nézett.

Brundle megismételte neki: „Nos, a megállapodás szerint mindenkinek beszélnie kell a rajtrácson.”

Delevingne ekkor nem is Brundle-nek, hanem az őt kísérő alfásnak odabökte, hogy „nem hall semmit”.

Brundle nevetve tudomásul vette, mert pontosan tudta, hogy a modell minden szót hall.

Brundle ezután már csak a mikrofonba, a közönségnek, kissé szarkasztikus megjegyzést tett, utalva arra, hogy valószínűleg úgysem lett volna túl izgalmas a csevej.

„Oké… biztos vagyok benne, hogy rendkívül érdekes lett volna” – mondta.

Az F1 rajongóknak meg is lett a véleményük a modellről.

„Cara Delevingne-t ki kell dobni, hogy utasíthatja vissza Brundle-t?” – javasolta mindjárt az egyik Twitter felhasználó, más pedig egyenesen „szemét” viselkedésnek minősítette az esetet.

Volt aki utalt rá, hogy a vendég celebritások a legtöbb esetben nagyon beképzeltek: „Már megint egy újabb beképzelt híresség, aki azt hiszi, hogy ő jobb, mint mindenki más.”

Más rajongók rámutattak a kontrasztra Delevingne Brundle-lal való interakciója és az egykori Eurovíziós sztárral, Sam Ryderrel készített interjúja között. Utóbbi ugyanis határozottan örült, hogy a Sky Sports F1 élőben közvetítette a futam előtti beszélgetésüket.

„Írjunk petíciót, hogy az olyan értelmetlen celebek, mint Cara Delevingne ne legyenek ott az F1-es rajtrácson” – érkezett a javaslat. „Ha nem hajlandó beszélgetni az F1-ről, akkor nem kellene ott lennie. Adjatok lehetőséget olyan embereknek, akik nem sz*rnak az egészre, mint például Sam Ryder.”

Cara Delevingne állítja, „az F1” kérte őt, hogy ne nyilatkozzon a rajtrácson

Világhírű sportolók, hollywoodi színészek: Sztárparádé volt a Monacói Nagydíjon