fbpx

Egy orosz modell állítja: barát zónába tette Hamiltont

Egy orosz modell azt állítja, hogy lapattintotta a futball sztár Christiano Ronaldót, és friend zone-ba, vagyis barát zónába tette a hétszeres F1-es világbajnokot, Lewis Hamiltont.

Viktoria Odintcova jelen volt az idei Azerbajdzsáni Nagydíjon, Hamilton vendégeként, de tagadta, hogy romantikus kapcsolatban lennének.

A modell 2018-ban az Orosz Nagydíjon is találkozott Hamiltonnal, akin keresztül megismerte a brazil focistát, Neymart is.
„Barátok vagyunk, csak írunk egymásnak és néha telefonálunk. Ő a barát zónában van.”

„Időnként elmegyek a versenyeire, legutóbb Szocsiban (az Orosz Nagydíjon) voltam. Három éve vagyunk barátok. Amikor találkoztam vele, alig tudtam angolul, csak értettem (de nem beszéltem). Neymarral azért tartom a kapcsolatot, mert Lewis barátja, Lewis révén ismerem őt. Ő egy normális srác, üzengetünk egymásnak az Instagramon.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

VIKI ODINTCOVA (@viki_odintcova) által megosztott bejegyzés

Hamiltont nemrég az énekesnő Shakirával hozták kapcsolatba, de valójában ez a pletyka sem nyert valós bizonyságot, azon túl, hogy az énekesnő kiltáogatott a miami és a spanyol versenyre, illetve több alkalommal egy társaságban voltak.

Odintcova korábban elismerte, hogy egy a közösségi médiában küldött üzenet után figyelmen kívül hagyta a Real Madrid és a Manchester United korábbi sztárjának, Cristiano Ronaldónak a közeledését.

„Ez történt… Ő (Ronaldo) még írt is nekem. Ez már nagyon régen volt. Azt írta: ‘Szia, hogy vagy?’. Töröltem az üzenetet, és nem válaszoltam.”

„Persze, hogy nem adtam neki esélyt, ugyan már! Ismerek más lányokat is, akiknek írt, úgyhogy rögtön megértettem, hogy ‘haver, viszlát, törlés’.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

VIKI ODINTCOVA (@viki_odintcova) által megosztott bejegyzés

Hamilton-Shakira ügy: Pique 11 éves Twitter-posztját trollkodják szét