fbpx

De Vries továbbra sem nem vesz tudomást arról, hogy kivágnák

Nyck de Vries azt állítja, továbbra is figyelmen kívül hagyja a médiában megjelent híreket, amelyek a Forma-1-ben a jelenlegi bizonytalan helyzetéről szólnak.

Dr. Helmut Marko, a Red Bull vezetője utalt rá, hogy az AlphaTauri küszködő újoncát előbb-utóbb kirúghatják – de a 28 éves de Vries azt mondja, Ausztria óta inkább kikapcsolt, mintsem hogy felizgassa magát:

„Némi golf csodákra képes. Nem érdekelnek a pletykák, de ez nem is számít. De a szélirány olyan hamar változik az F1-ben, hogy egyáltalán nincs értelme bármit is kiolvasni belőle. Engem csak az érdekel, hogy a legjobbat hozzam ki magamból, és ez ebben az idényben nem sikerült eléggé. De amit ma vagy holnap mond valaki, az holnapután már lehet más. Nem hagyhatom, hogy ez irányítson, mert akkor állandóan hullámvasúton lennék. Az idei első pár verseny után rájöttem, hogy az ilyen dolgok olvasása nem vezet semmi jóra. Nüansznyi csak a különbség.”

Valójában de Vries azt akarja ezzel üzenni, hogy ellentétben más, a múltban küszködő versenyzőknél kialakult helyzetekkel, ő nincs annyira lemaradva, mint azt a címlapok sugallják. Silverstoneban így zárta le ezt a kérdést:

„Ha megnézzük, hogy mennyire minimálisak voltak a különbségek a múlt hétvégén Ausztriában, azt hiszem, ilyenre ritkán volt példa a Forma-1-ben.”

Marko máris két jelöltet nevezett meg de Vries helyére

Forrás :