fbpx

Ryan Reynolds úgy „szállt be” az Alpine-projektbe, hogy egy fillérjébe sem került

Ryan Reynolds és Rob McElhenney nem tettek saját pénzt a projektbe, hogy részesedést vásároljanak az Alpine-ban – írja a Daily Mail.

A hollywoodi duó hírneve azonban elég volt ahhoz, hogy az F1-es csapat egy részét megvásárló konzorcium maguk közé vegye őket. „Történetmesélő készségük” révén fognak színészek „bevételt generálni” – állítják.

Reynolds [nyitóképen, feleségével Blake Lively-vel] és McElhenney megvásárolta a Wrexham Football Clubot, és amellett, hogy idén feljutottak a Football League-be, a népszerűségük óriási fellendülését is a színész-párosnak köszönhetik.

A Wrexham rajongótábora jelentősen megnőtt az Egyesült Államokban, részben a Reynolds és McElhenney szereplésével készült dokumentumfilm-sorozatnak köszönhetően.

Most a Forma-1-be is bekapcsolódtak egy befektetési csoport részeként, amely 171 millió fontért megvásárolta az Alpine 24%-át. Ez összesen 706 millió fontra értékeli a csapatot, noha ezt Eddie Jordan konkrétan kinevette.

Úgy tudni azonban, hogy Reynolds személyesen önmagában 282 millió fontot ér a projektben.

A Mail szerint így a duót a Wrexham FC-vel elért sportszakmai és marketing sikerei miatt most úgy hívták meg az Alpine-hoz, hogy nem is kellett saját pénzt befektetniük.

„Nevetséges” az Alpine értékbecslése Ryan Reynoldsék befektetése kapcsán

Forrás :