fbpx

Russell lehet az akadálya Hamilton szerződéshosszabbításának?

Lewis Hamilton lehet, hogy nem kapja meg az általa áhított szerződést a Mercedestől – ezt pedzegeti a nemzetközi sajtó.

Hamilton a hírek szerint a hétszeres bajnok valószínűleg nem kapja meg azt, amit szeretne az új megállapodásában szerepeltetni. A versenyző és a Mercedes ezért még mindig ben írták alá az idei szezon végén lejáró szerződésük meghosszabbítását.

A Mail azt állítja, hogy Hamiltonnak nem fogják felajánlani az ötéves hosszabbítást, amit a brit kért.

Spanyolországban úgy tűnt, hogy Hamilton és a csapatfőnök Toto Wolff napokon belül megegyeznek az új szerződés részleteiről, de hetek teltek el anélkül, hogy új információk érkeztek volna.

„Még mindig nagyon bízom benne, hogy már csak napok vannak hátra. Szuperül akarjuk csinálni, hogy minden részletet rendbe tegyünk” – nyilatkozta Wolff.

A múlt hónapban az a hír kelt szárnyra, hogy a 38 éves versenyző ötéves szerződést követelt az Ezüstnyilaktól. Az üzlet körülbelül 250 millió fontot érne, de egy forrás azt állította, hogy a pénz nem volt „késleltető tényező” a tárgyalásokon.

Egy bennfentes állítólag azt is hangsúlyozta, hogy Hamilton esetleg nem is írná alá a hosszabbítást, ha a márka csak egyéves szerződést hajlandó ajánlani neki. Azt állították azonban, hogy George Russell ellenezheti a hosszú távú szerződést, hogy ne legyen „csapattársa árnyékában”.

Hamilton többször is hangsúlyozta hűségét a Mercedeshez, és utalt arra, hogy az új szerződés csak formalitás. A The Mail azonban azt állítja, hogy a német márka csak egyéves szerződést akar ajánlani a neki, egy második évre szóló opcióval.

Hamilton hiába panaszkodik a pilótafülkére, nem az a probléma

Forrás :