fbpx

Remek rajtot vettünk – köszönjük!

Túl vagyunk a Motorsportol.hu első teljes hónapján, és köszönhetően nektek, remekül sikerült ez a rajt.

Alapvetően nem szeretnénk ebből rendszert csinálni, de most egy kicsit gépház jellegget öltve van némi közlendőnk, így ennek teret adunk ezen formában.

Köszönetünk nektek szól elsősorban, hiszen hirtelen jött ez a dolog, voltak hátráltató tényezők, de csak kialakult máris egy rendes, egészséges motorsportot valóban szerető közeg. Kifejezetten örülünk annak is, hogy többnyire inkább értelmes diskurzus alakul ki a cikkeink alatt, tartsátok meg ezen jó szokásotokat. Lehet vitatkozni, érvelni, nemtetszést kifejezni, de kulturált határokon belül. Egyre többen találtok ránk Facebookon, Twitteren, Instagramon és YouTube-on is. Utóbbi kettőre azért érdemes külön feliratkozni, mert ott olykor kifejezetten csak ezeken platformokon megtalálható tartalmat is találhattok.

Tisztában vagyunk vele, hogy a legfontosabb egy motorsport rajongó életében az, hogy ne maradjon le a hírekről, lehetőségekről. Ezért javasoljuk még azt, hogy iratkozz fel a hírlevelünkre, de elérhetőek vagyunk már a Google világában a News és Discovery-n. Kérhetitek azt is, – amikor megkérdezi tőletek a motorsportol.hu-n a felugró ablak – , hogy azonnali értesítéseket akartok-e a legfontosabb hírekről. Itt nyilván Igennel kell válaszolni erre a kérdésre, ha számodra is fontos a gyorsaság.

Álomrajt volt ez, mert mint azt sokan tudjátok, nem először kezdtük el nulláról egy motorsporttal foglalkozó weboldal felépítését, így bőven van összehasonlítási alapunk. Ez az indulás most másfélszer jobb volt, mint a legutóbbi, hat éve.

Végül, de nem utolsó sorban: hiszünk az etikus, jogtiszta forrásokkal operáló sajtóban. Örülünk, hogy a fiatal generáció is egyre inkább átlátja ennek fontosságát. Sszerencsére ezen a téren vannak is fiatal követőink, akik a saját ifjúsági magazinjukat építik, hasonlóan legális személetmóddal, igyekszünk is segíteni őket.

Aki azonban szeretne hozzánk csatlakozni, megismerni a motorsportok világát belülről is, az jelentkezzen nálunk emaiben, egy önéletrajzzal, és pár sornyi motivációs levéllel. 🙂

Ne feledjétek: Mindenki Motorsportol! 😉

ELRAJTOLT a Motorsport Online, vagyis a Motorsportol.hu!