fbpx

Frappáns állásajánlattal állt elő a Ryanair Hülkenberg számára!

Megannyi kritika szokta érni a Ryanair fapados légitársaságot a szolgáltatásai tekintetében, azonban ismét bebizonyosodott, hogy a közösségi médiájukat kezelő munkatársukra viszont nem lehet panasz. Persze ez sovány vigasz az utazóknak…

Többször is egyértelművé vált már, hogy a Ryanair Twitter profiját kezelő illető igazán frappáns humorral van megáldva, remekül csapja le a magas labdákat a világ történései kapcsán, és jó eséllyel Forma-1 rajongó. Többször is megesett már ugyanis, hogy a légitársaság hivatalos Twitter profilja viccesen reflektált valamilyen F1-es eseményre.

Például felmagasztalták Charles Leclercet is, mikor lekéste a gépét és így fapadossal utazott, még ha csak kényszerűségből is.

Most is érkezett Ryanair reakció az Osztrák Nagydíj idején.

Történt ugyanis, hogy szombaton a Sprint Shooutout alatt Nico Hülkenberg autója a levegőbe emelkedett a boxutcában, miután ráhajtott egy a földön lévő gumiabroncsra. Erről megosztott egy posztot az ESPN, erre reagált a Ryanair, méghozzá egy állásajánlattal a német versenyző számára.

A légtársaság fotója egy karrierajánlat, mi szerint pilótát keresnek, a szöveg pedig a következő: „Gyors karrierre vágyik Európa kedvenc légitársaságánál? Aktívan toborzunk pilótákat B737 és A320 flottáinkhoz egyaránt. Jelentkezz most!”

Elon Muskkal poénkodott a Haas a pályaelhagyások kapcsán