fbpx

Albon kizárja, hogy visszatérjen a Red Bullhoz

Ellentétes utat jár be Sergio Pérez és Alexander Albon. A Red Bull jelenlegi versenyzőjének a helye egyre ingadozóbb, a csapat korábbi pilótája pedig szárnyal a Williamsben.

A mexikói jól kezdte a szezont, két futamgyőzelemmel egy ideig tartotta is a lépést a címvédő csapattársával, de az elmúlt versenyeken már a Q3-ba jutás se jött össze. A pontversenyben már lassan három futamgyőzelemnyi hátránya van Verstappentől, miközben Alonso zárkózik rá.

Albon viszont szárnyal, és hátán viszi a Williamset, Kanadában az új fejlesztéseknek is köszönhetően, rég nem látott, hetedik helyen ért célba.

Emiatt egyre több találgatás merül fel azzal kapcsolatban, hogy Pérez távozhat, a helyére már Daniel Ricciardo – a jelenlegi tartalékversenyző – is felmerült, de szóba jöhet, a csapatnál már megfordult, de ott maradandót nem alkotó Alex Albon is, aki másodvirágzását éli a legendás csapatnál, akiről Christian Horner és jelenlegi főnöke James Vowles is szuperlatívuszokban beszélt.

„Christian mindig üzen nekem, ha jól teljesítek. Jó, ha az ember jóbban van a korábbi főnökével. Én most viszont teljes egészében a Williamsre koncentrálok. Számomra ez egy hosszú projekt, remélem sokáig itt maradhatok. Nagyon szeretek a csapattal dolgozni, úgy érzem, hogy fejlődünk és ebben részt akarok venni. Majd meglátjuk, hogy hogyan alakulnak a dolgok, de jelenleg nagyon elégedett vagyok azzal, ahol vagyok.” jelentette ki a thai.

Verstappen visszaszúrt Hamiltonnak: „Az élet igazságtalan”

Forrás :