fbpx

Norris elárulta, hogy kirabolták Spanyolországban, miközben nyaralt

Lando Norris elárulta, hogy egy marbellai villában történt rablás során számos drága tárgyát lopták el.

A brit Forma-1-es sztár már másodszor került a tolvajok célkeresztjébe, miután a Wembleyben rendezett Euro 2020 döntő után két férfi szólította le, majd ellopták a Richard Mille óráját. A 23 éves McLaren-pilóta Norris három napig Spanyolország déli részén nyaralt, amikor az újabb eset történt. A hétvégi Osztrák Nagydíj előtt a PA hírügynökségnek nyilatkozva Norris ennyit árult el:

„Vacsorázni voltunk, miközben kirabolták a lakásunkat. Sok mindent elloptak. Voltak drágák és kevésbé drága holmik is. Ez még mindig folyamatban lévő nyomozás, tehát nem mondhatok túl sokat.”

Norris a hírek szerint egy baráti társasággal nyaralt, köztük az influencer Jennie Dimovával. Dimova egy videót tett közzé a TikTok-ján, amelyben az alábbiakat írta:

„Ha kíváncsiak vagytok, miért nézek ki így, az azért van, mert kirabolták a villánkat, és mindent, amim itt volt – a ruháimat, a cipőimet, a táskáimat, az ékszereimet – mindent elvittek, és szó szerint semmim sem maradt. Két órán át sírtam, de mit is tehettem volna?”

A népszerű Norris csak a 11. helyen áll az idei szezonban a pilóták értékelésében, miután az első nyolc fordulóból mindössze háromban szerzett pontot az alulteljesítő McLarennel.

A brit csapat a hétvégi spielbergi versenyre egy frissítő csomaggal érkezett, és abban a reménykednek, hogy sikerül megfordítani a csalódást keltő idényüket.

Norris a Red Bullhoz menne, de jobban járna az Alpine-nal?

Forrás :