fbpx

Különleges festése lesz a Williamsnek Silverstoneban, de a Magyar Nagydíjra is lesz meglepetés

A Williams megerősítette, hogy a jövő hónapban megrendezésre kerülő Forma-1-es Brit Nagydíjon egyedi festést használnak majd a 800. nagydíjuk alkalmából.

Az ünnepük részeként a Magyar Nagydíjon is különleges emblémával készülnek majd. Emellett a Williams nagykövete és 2009-es világbajnok Jenson Button a vasárnapi Brit Nagydíjon az ikonikus 1992-es FW14B-t fogja vezetni. A rajongóknak emellett lehetőségük lesz találkozni a Williams csapat több tagjával, köztük Alex Albonnal és Logan Sargeant-tel is a londoni Piccadillyn található szurkolói zónában. A hírrel kapcsolatban James Vowles csapatfőnök így nyilatkozott:

„A 800. nagydíj mérföldkövének elérése figyelemre méltó eredmény a Williams Racingnek. Hihetetlenül büszkék vagyunk a történelmünkre és az évek alatt felépített örökségünkre. A 46 éves történelmünk során a csapat elképesztő eredményeket ért el. Kilenc konstruktőri és hét versenyzői világbajnoki címünkkel minden idők második legsikeresebb F1-es csapata vagyunk, csak a Ferrari van előttünk. Meghívjuk minden rajongónkat, hogy csatlakozzanak hozzánk ezen ünnepeken, miközben tisztelgünk a legendás múltunk előtt, és fényes jövőnk felé tartunk.”

Csak a Ferrari és a McLaren rendelkezik több indulással, a száguldó cirkuszban, mint a Williams. A sikertelenségük ellenére csak a maranellóiak rendelkezik náluk több konstruktőr bajnoki címmel.

Egy orosz milliárdos állítja, hogy az F1-es Williams csapat becsapta

Forrás :