fbpx

Egy jelentős F1-es személy nincs benne a monacói német sportolók WhatsApp csoportjában

Nico Hülkenberg elárulta, hogy egy véletlen találkozás a focista Kevin Vollanddal egy WhatsApp-csevegéshez vezetett, amelyben több német sportcsillag is részt vett.

Hülkenberg jelenleg a Haasnál versenyez, 2019 óta először tért vissza a mezőnybe, mint állandó versenyző.

A sporttól való távolléte alatt találkozott Vollanddal egy müncheni repülőn, és a két monacóban élő azonnal barátságot kötött egymással. Úgy döntöttek, hogy WhatsAppon keresztül tartják a kapcsolatot, és azóta több más híres arc is csatlakozott hozzájuk.

„Mindkettőnk számára világos volt, hogy csak akkor van értelme, ha az összes itt élő németet összekötjük egy WhatsApp-csoportban” – mesélte Hülkenberg a Bildnek.

„Néha egy tengerparti bárban vagyunk, néha csak ebédre találkozunk a kikötőben. Cannes-ba is együtt mentünk.”

„Körülbelül tízen vagyunk, és vegyes a csapat. Rajtunk kívül Alexander Nübel (a Bayern München kapusa), Ismail Jakobs (a Monaco focistája) és Alexander Zverev (teniszcsillag) három másik prominens arc a sportból”.

Hülkenberg azzal is viccelődött, hogy a korábbi világbajnok Nico Rosberg, aki németként szintén a hercegségben él, bármikor szívesen látott vendég lenne a csapatukban, de egyelőre nem jelentkezett.

„Ő még nem küldött nekünk tagsági kérelmet. De ezt bármikor megteheti. Az önéletrajz és egy szép fotó elég lesz” – tette hozzá.

Schumacher újra belekötött a Haasba, ezúttal már Hülkenberg védelmére kelve

Forrás :