fbpx

Lerohanták Verstappen rajongói az őt kritizáló színésznőt, de érkezett válasz

A minap beszámoltunk róla, hogy a Vámpírnaplók színésznője, Claire Holt Instagramon egy rajongója kérdésére válaszolva elmondta, hogy szereti a Forma-1-et, de nagyon unja, hogy mindig Max Verstappen nyer és „nyűgös babának” nevezte a holland versenyzőt.

Erre persze Verstappen rajongói felháborodtak és elárasztották üzenetekkel a színésznőt. Holt azonban állta a sarat, reagált, majd „trollkodni” kezdett.

„Nem tudom abbahagyni a nevetést azon, hogy ennyire komolyan vettétek egyesek, hogy nyűgös  babának neveztem őt” – mondta Holt egy videóban. „Kiállok amellett, amit mondtam. Perez fantasztikus csapattársa volt Verstappennek. Amit vele tett, az egy csecsemő-viselkedés volt.”

Holt ez utóbbi megjegyzésével a legutóbbi Sao Paulo-i Nagydíjra célzott, ahol Verstappent – akinek bajnoki címe akkor már fix volt – arra kérte csapata, hogy engedje előre csapattársát, Sergio Pérezt, hogy ő pedig bebiztosíthassa második helyét a bajnokságban. Verstappen azonban nem tett eleget a kérésnek, és közölte rádión, hogy ne is kérjenek tőle ilyesmit.

A 35 éves ausztrál-amerikai színésznő később egy fotómontázst is kitett arról, mikor a Williams csapatnál vendégeskedett, ráhelyezve egy táncoló GIF-et, valamint a következő szöveget: „Én, mikor az F1 nyűgös babái azt mondják nekem, hogy menjek vissza a konyhába”.

„Képzeld csak el, hogy azért trollkodsz egy középkorú anyukával, mert ő nem kedveli híresség crushodat (Vertappent – a szerk.)” – fűzte hozzá képaláírásként. Noha 35 évesen ő még közel sem középkorú.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Claire Holt (@claireholt) által megosztott bejegyzés

A James Huntot alakító színész elárulta, kiért rajong most