fbpx

Hamilton magánügyei kaphatnak nagyobb szerepet az új szerződésében

Az utolsó simítások lehetnek már csak hátra Lewis Hamilton új Mercedeses kontraktusa kapcsán, amelyről egyelőre csak találgatások láttak napvilágot. A Sky Sports egyik szakértője szerint azonban rendkívüli szerződést írhat alá a hétszeres bajnok.

A hétszeres világbajnok szerződése idén jár le a Mercedesszel, és ugyan felmerült nála a Ferraris igazolás, mégis jó eséllyel folytatja a csillagos márkánál.

A brit Sky kommentátora David Croft szerint már csak apróságok hiányoznak, és a bejelentés a hazai versenyen a Brit Nagydíjon megtörténhet.

„Lewis maradni akar a Mercedesnél, a Mercedes pedig meg akarja tartani őt, szóval a dolog eldőlt. Nem a pénz lesz a fő szempont a szerződésben, hanem inkább a Hamilton Bizottság előtérbe helyezése. Olyan dolgok támogatása, amelyeket Hamilton szeretne csinálni, a jövővel kapcsolatos dolgok lehetnek majd rögzítve. Talán egy nagyköveti szerep?! Sok apró dolog van, amiben meg kell egyezni. Minden végére pont fog kerülni, és szerintem Silverstone-ban meg is történik a bejelentés.” – fogalmazott Croft.

Alonso: Nem akarod látni a tükrödben, hogy Hamilton jön

Forrás :