fbpx

Gasly öltözetét G.W.M is megirigyelné, a rajongók Shakirát követelik

Divat témában leginkább Lewis Hamilton szokta megbotránkoztatni az embereket, most azonban Pierre Gaslynek sikerült.

A francia versenyző és a hétszeres világbajnok is jelen volt Pharrell Williams Louis Vuitton kollekciójának bemutatóján Párizsban. Gaslyt párja, Kika Cerqueira Gomes is elkísérte.

Természetesen az eseményről sok fotó készült és az Alpine is megosztott fotót magáról (is), az eseményről.

Gasly egy laza Louis Vuitton farmeringet és rövidnadrágot viselt, valamint Louis Vuitton LV Skate tornacipőt hosszú fehér zoknival. A ruhadarabok telis tele vannak a márka logójával, és leginkább talán egy pizsamára hasonlít.

Az öltözék teljesen megfelelő volt, hiszen a Louis Vuitton saját divatbemutatóján vett részt. Sokan azonban meglepődtek, hogy milyen kontrasztban volt a többi híresség viseletével, különösen a saját párjáéval.

Embed from Getty Images

„Meg kell akadályoznunk, hogy Pierre Gasly saját magát öltöztesse” – írta egy rajongó. Persze csak viccelt, abban a tekintetben, hogy tisztában van vele, hogy stylist öltöztette a versenyzőt.

Ezúttal Hamilton talán visszafogottabb volt, mint Galsy, egyszínű fekete nadrágjában és pepita dzsekiben. Pharrell kollekciója bizonyára tetszett is a britnek, azonban az általa viselt karóra valószínűleg nem olyan, amit megdicsérne. Az énekes ugyanis egy Richard Mille UP-01 ‘Ferrari’-t viselt a bemutatón.

Mikor aztán kikerült egy videó aTwitterre, melyen Hamilton épp Kim Kardashiannel beszélget, a rajongók Shakirát kezdték hiányolni a versenyző mellől.