fbpx

A Vámpírnaplók színésznője szeretné ha Pérez szétrúgná Verstappen seggét

A Vámpírnaplók színésznője, Claire Holt nemrég Max Verstappent kritizálta. Elmondta azt is, hogy szeretné, ha csapattársa, Sergio Pérez legyőzné a hollandot idén.

Verstappen idén zsinórban harmadik világbajnoki címe felé menetel, és ha az erőviszonyok nem változnak, az idei győzelme lesz a legsimább.

Az eddigi 8 verseny mindegyikét a Red Bull nyerte. Ebből kettőt Pérez, hatot Verstappen. A mexikói versenyző azonban az utóbbi versenyeken sokat hibázott, ezért egyre több kritikát kap.

A 35 éves ausztrál színésznő azonban a toronymagasan vezető Vertsappen ellen beszélt közösségi oldalán.

Claire Holtot, aki tavaly a Williamsnél vendégeskedett Miamiban, Instagram sztoriban egy kérdezz-felelekben arról kérdezték, hogy nézi-e még a Forma-1-et. Erre így felelt:

„Imádom (az F1-et), de unom, hogy állandóan Max nyer. Emellett azt gondolom, hogy ő (Verstappen) egy nyűgös baba, és szeretném, ha Checo szétrúgná a seggét.”

Sergio Pérez jelenleg második a pontversenyben, de ha teljesíteni szeretné Holt kívánságát – amit nyilván ő maga is szeretne -, akkor össze kell kapnia magát, különben hamarosan még Fernando Alonso is megelőzi.

Alonso már Pérezt vette célba a bajnoki pontversenyben