fbpx

Tsunoda a tóba szaltózott az AlphaTauri F1-es kollégája búcsúzóján – VIDEÓVAL!

Yuki Tsunoda vasárnap délután a Circuit Gilles Villeneuve pálya melletti tóban kötött ki, miután a csapattól távozó egyik AlphaTauri kolléga előtt tisztelgett.

Josh Kruse az elmúlt öt és fél évben a Forma-1-es csapat közösségi médiafelületeit formálta, és ez idő alatt láthattunk néhány igen mulatságos videót és produkciót, amelyeket Tsunoda, korábbi csapattársa Pierre Gasly, és jelenlegi csapattársa, Nyck de Vries közreműködésével tettek közzé.

A közös munkakapcsolatuk végét tehát méltó módon fejezték be, amikor a japán pilóta és a csapat többi tagja a pálya melletti tóba dobta Krusét – ami a hétvégi montreali hűvös körülmények között bizonyára felvillanyozó élmény volt -, majd Tsunoda egy meglehetősen látványos szaltóval maga is a vízbe ugrott utána:

Igazán emlékezetes módja lett ez annak, ha egy munka egy csapattal véget ér, és remélhetőleg hétfőn nem ébredtek megfázva a merülésük után.

https://twitter.com/joshkruseF1/status/1670605421956964353

Az AlphaTauri és Tsunoda számára legközelebb az Osztrák Nagydíj következik, és nagyon várja, hogy megpróbáljon újra a pontok közé kerülni, miután Kanadában erről lemaradt.

Igen keményen hajtja az autót, amennyire csak tudja, hogy megpróbálja kihozni belőle a maximumot, de a középmezőnyben bizony nehéz a helyzet, hiszen annyi csapat hoz fejlesztéseket, és a vége is nagyon szoros a rajtrácsnak.

Feleslegessé vált és eladásra kerül az AlphaTauri?

Forrás :