fbpx

Shakira mellett egy brazil modellel is összeboronálták Hamiltont

A jelek szerint egy komoly szerelmi sokszögbe csöppenhetett bele Hamilton. A hétszeres brit világbajnok az eddigi pletykák alapján Tom Cruise-zal harcolt Shakira kegyeiért, ám most egy újabb szereplő lépett a palettára.

A Mercedes versenyzője gondosan óvja magánéletét, ám az a tény, hogy Shakira több futamon is a csapat garázsában szurkolt, majd állítólag közösen csónakázta és vacsoráztak is.

A pletykák tehát elég erősek, ám a most egy újabb csavart a Daily Mail. A portál szerint ugyanis az éles szemű rajongók rájöttek, hogy Hamilton és egy ismert brazil ugyanakkor, ugyanabban az étteremben vacsoráztak a hét elején. A pletykáknak pedig ennyi elég is volt.

Az ominózus hölgy a 24 éves Juliana Nalú, brazil modell és influenszer. Korábban randizott már az amerikai rapperrel, Kanye West-tel is, és állítólag Hamiltonnal közösen volt egy kaliforniai zenei fesztiválon még májusban, és nem mellesleg ő is ott volt Miamiban.

A közösségi médiában most ez az egyik beszédtéma. Volt olyan kommentelő, aki észre vette, hogy kölcsönösen lájkolják egymás posztjait, de volt olyan is, aki azt írta, hogy már januárban is észre vették őket egy jakuzziban, de egy hozzászóló szerint a 38 éves brit egyszerre több vasat is tart a tűzben, egyfajta szerelmi háromszögként aposztrofálva a helyzetet.

Ő Juliana Nalú

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

JULIANA NALÚ (@juliananalu) által megosztott bejegyzés

Sainz hozta össze Shakirát Hamiltonnal?

Forrás :