fbpx

Verstappent letiltották arról a Red Bull eseményről, amin Vettel is ott lesz

Max Verstappent eltiltották a Red Bull közelgő eseményétől, amelyen Sebastian Vettel és Daniel Ricciardo is részt vesz majd.

Tegnap látott napvilágot a hír, hogy a négyszeres F1-es világbajnok újra F1-es autóba ül. Méghozzá egykori bajnoki RB7-esét, amikor részt vesz a Red Bull rajongói eseményén a Nürburgringen. Mindeközben Ricciardo az RB8-ast hajtja majd meg.

A jelenlegi F1-es bajnok, Verstappen azonban nem kap helyet az eseményen, mivel főnöke megakadályozta a részvételét.

„Szerettem volna részt venni, de Helmut nem engedélyezte. Tudta, hogy megpróbálnék a határokig elmenni. Nagyon szerettem volna megcsinálni.”

„De nem akartam felesleges problémákat okozni. Hallottam, hogy ez a dolog szóba került, és Helmut ott ült az asztalnál, amikor szóba került, és azt mondta: ‘Nem, nem, nem, nem, ezt nem csinálod!’.”

„Ott kockázatos vezetni. Csak attól függ, hogyan ütközöl a korlátnak. De általában persze nem ez a terv. De remélhetőleg egy nap sikerülni fog [a Nürburgringen vezetés].”

„Ideális esetben ez elképesztő lett volna egy F1-es autóban. De ha F1-es autóban nem lehet, akkor talán egy nap, majd egy GT3-as autóban.”

Sebastian Vettel visszaül a Red Bullba!

Forrás :