fbpx

Úgy tűnik, még mindig nem egyezett meg Hamilton a Mercedesszel

Lewis Hamilton cáfolta azokat az állításokat, amelyek szerint az elmúlt hetekben közelebb került egy új szerződés a Mercedesszel. 

A hétszeres világbajnok aktuális szerződése az idei szezon végén lejár a Mercedesszel, de többször is hangoztatta, hogy szeretne maradni a csapatnál.

A 38 éves versenyzőt a múlt hónapban 40 millió font értékű Ferrarihoz való átigazolással hozták összefüggésbe, de ez nem tűnik valós opciónak.

Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke a héten azt állította, hogy a szerződéshosszabbítás aláírására akár már a Kanadai Nagydíj előtt megtörténhet, de úgy tűnik, ez nem így lett/lesz. A Sky Sports szerint a montreali hétvégére nem tervez sajtótájékoztatót a csapat, így valószínűleg nem várható bejelentés.

Hamilton a verseny előtt arról tájékoztatta a sajtót, hogy annak ellenére sem történt jelentős fejlemény az új szerződéssel kapcsolatban, hogy a héten New Yorkban találkozott a csapatfőnök Wolffal.

„Ugyanaz [a helyzet], mint az előző két versenyen, nincs igazán sok hozzáfűznivalóm jelenleg. De amint lesz valamim, azonnal szólok” – mondta.

„Igen, nemrég volt egy jó megbeszélésünk [Wolffal]. Ezek nagyon összetett szerződések, szóval nem csak egy egyszerű versenyzői szerződésről van szó.”

Arra a kérdésre, hogy egy új szerződés magában foglalna-e nagyköveti szerepet a Mercedesnél, Hamilton hozzátette, hogy nem kíván belemerülni egy esetleges új szerződés pontos részleteibe.

„Nem mondhatom el, hogy mit próbálok beletenni a szerződésembe!”

„De jelenleg leginkább arra koncentrálok, hogy azt tervezzem, még egy ideig versenyezni fogok. Szóval minden lehetőséget fel kell fedezni, például, hogy mi az, amit még tudsz még, hogyan tudod tovább bővíteni a partnerségedet egy ilyen nagyszerű szervezettel. És ez nem olyan egyszerű, mintha ‘csak úgy továbbmennénk’.”

Hamilton elképesztő dolgot várna el a Mercedestől az új szerződésében

Forrás :