fbpx

A Forma-1 segíti a beteg gyermekek gyógyulását!

A Forma-1 bejelentette, hogy támogatja a Make-A-Wish nevű gyermekjótékonysági szervezetet, hogy az életüket megváltoztató kívánságokat teljesítsen és felejthetetlen élményeket nyújtson súlyos betegségben szenvedő gyermekeknek.

A támogatás révén az F1 a szezon során meghívja a kívánságra jogosult gyermekeket és családjukat a Paddockba a nagydíjakra, egyedülálló lehetőséget biztosítva a kulisszák mögé való betekintésre, és lehetőséget adva arra, hogy láthassák az eseményeket.

1980 óta a Make-A-Wish több mint 550 000 kívánságot teljesített, ebből több mint 28 000 kívánságot 2022-ben.

Kutatások kimutatták, hogy egy kívánság teljesítése kulcsfontosságú lehet sok kritikus betegségben szenvedő gyermek számára, mivel a kívánságok teljesülése javítják a gyermek érzelmi és fizikai jólétét, miközben reményt és erőt adnak egy olyan időszakban, amikor a gyermeknek és családjának erre a legnagyobb szüksége van.

„A Forma-1 büszke arra, hogy támogathatja a Make-A-Wish szervezetet abban a küldetésében, hogy életet megváltoztató kívánságokat teljesítsen a gyermekek és családjaik számára, amikor a legnagyobb szükségük van rá” – mondta Stefano Domenicali, az F1 elnöke és vezérigazgatója.

„Régóta kapcsolatban állunk az általuk végzett fantasztikus munkával, és első kézből láttam, hogy milyen hatással vannak rájuk, ezért nagyon örülök, hogy segíthetünk abban, hogy még több kívánság váljon valóra.”

Luciano Manzo, a Make-A-Wish International elnök-vezérigazgatója elmondta: „Ez az együttműködés a Forma-1-gyel nagy megtiszteltetés számunkra, és megerősíti globális szövetségünket.”

„Együtt képesek vagyunk egyesíteni a versenyzés világát a kívánságok hajtóerejével, felerősítve ezzel a kritikus betegségben szenvedő gyermekek és családjaik életére gyakorolt pozitív hatásunkat világszerte. Izgatottan várjuk, hogy elmélyítsük a Forma-1-ben mindenkivel folytatódó együttműködésünket.”

Forrás :