fbpx

Élőben közvetíti az F1-esek golfmeccsét a Netflix!

Elképesztően beindult a Forma-1 és a filmipar kooperációja. A Netflixen futó Drive to Survive sorozat már évek óta rendkívül népszerű, most pedig készül Brad Pitt versenyzős filmje, valamint készül egy fikciós F1-es sorozat is. És itt még nincs vége az F1-esek szereplésének!

A Wall Street Journal szerint a Netflix hamarosan bejelenti, hogy élő sportközvetítést fog készíteni egy hírességekből álló golfbajnokságról. A tornára Las Vegasban kerül majd sor, ahol az F1 versenyzői a Netflix „Full Swing” című sorozatának profi golfozóival játszanak majd együtt, amelyet ugyanaz a stúdió állított össze, és amely része annak, amit a „Drive to Survive kiterjesztett univerzumának” neveznek.

Nem ez az első alkalom, hogy a streaming-óriás a szokásos lekérhető tartalmak mellett élő közvetítésekkel is megmártózik a vízben. Az év elején élőben közvetítette Chris Rock komédia különkiadását, az első nagyszabású műsorát, miután Will Smith az Oscar-gálán megütötte.

Bár a Netflixnek van némi tapasztalata a livestreaminggel kapcsolatban, ez az első alkalom, hogy sportot közvetít majd.

Több F1-es versenyző is lelkes hobbi golfos, így vélhetően Lando Norris, Lewis Hamilton, Charles Leclerc, Carlos Sainz tűnhet majd fel ezen az eseményen. Valamint Alexander Albon, akinek annyi helyzeti előnye van, hogy a barátnője Muni „Lily” He profi golfos.

Fikciós F1-es sorozat készül, a Star Wars színésznőjével!