fbpx

Sainz hozta össze Shakirát Hamiltonnal?

A Ferrari versenyzője, Carlos Sainz állítólag kulcsszerepet játszott Lewis Hamilton és a világhírű énekesnő Shakira találkozásában.

Az elmúlt hetekben arról szóltak a pletykák, hogy Hamilton esetleg a kolumbiai énekesnővel randizik. Sok hírességgel együtt Shakira jelen volt a Miami Nagydíjon, majd utána egy társaságban pihent Hamiltonnal. Az énekesnő aztán a Spanyol Nagydíjon is jelen volt, mely után ismét Hamilton (és mások) társaságában ment el vacsorázni.

Új infó a történetben, hogy állítólag  Sainz hozta össze Hamiltont Shakirával, mivel a spanyol mindkét féllel jó kapcsolatot ápol. Pip Estrada spanyol sportújságíró azt az elméletet állította fel, hogy Sainznak köze volt ahhoz, hogy Hamilton és Shakira között elindult valami.

„Közös barátaik miatt van ez így” – idézte Estrada szavait a Marca. „Tudja (Shakira), hogy Hamilton szereti a zenéjét, és hirtelen kedvet kapott, hogy megismerje a Forma-1-et, és így jöttek össze.”

„Van egy kulcsfontosságú elem ebben a kapcsolatban” – tette hozzá. „Carlos Sainz ismeri Shakirát, és Carlos Sainznak nagyon jó a kapcsolata Hamiltonnal is. Ennek köszönhetően jöttek össze. Ott született meg ez a kapcsolat, Carlos Sainz által.”

Hamilton-Shakira ügy: Pique 11 éves Twitter-posztját trollkodják szét

Forrás :