fbpx

Steinernek esze ágában sincs a Ferrarihoz igazolni

Günther Steiner rövidre zárt minden olyan pletykát, amely egy másik Forma-1-es csapathoz való átigazolással hozná őt összefüggésbe.

Az Audi most cáfolta, hogy a Ferrari korábbi csapatfőnökét, Mattia Binottót – aki a Haas-t irányító Steiner barátja – nemrégiben körbevezették volna a németországi Neuburgban található főhadiszállásukon. A Ferrari tavaly év végén menesztette Binottót, de még mindig küszködnek Frederic Vasseurrel az élen, ami felveti annak a lehetőségét, hogy a maranellóiak még mindig kereshetik a Steinerhez hasonló topmenedzsereket.

A Haasnak már van technikai kapcsolata a Ferrarival, sőt, még egy létesítményük is Maranellóban, de amikor arról kérdezték, hogy az olasz márkához vagy akár a Mercedeshez váltana-e, Steiner ennyit mondott:

„Nagyon boldog vagyok a Haasnál, és nem áll szándékomban sehova sem átigazolni. Itt akarom befejezni a munkámat, tehát jelenleg nem is gondolok erre.”

Sőt, az 58 éves olasz utalt arra, hogy a következő lépése az lehet, hogy követi Binottót és a távozó AlphaTauri csapatfőnököt, Franz Tostot a paddock forgatagából, ezért így folytatta:

„Hogy hol leszek öt év múlva? Soha nem volt ötéves tervem. A hosszú távú célom az, hogy abbahagyjam a versenyekre járást. Már nem vagyok oly fiatal.”

Steiner titkol valamit az Alfa Romeo pletykákkal kapcsolatban?

Forrás :