fbpx

Az Aston Martinnál egyelőre nem téma Alonso jövője

Az Aston Martin csapatfőnöke, Mike Krack elárulta, hogy nem fordítottak még energiát Fernando Alonso jövőjének a tervezésére a csapatnál.

A kétszeres F1 világbajnok Alonso télen csatlakozott a silverstone-i alakulathoz, hogy Sebastian Vettel helyére lépjen, miután a német visszavonult a versenyzéstől.

Az együttműködés eddig ígéretes eredményeket hozott: Alonso dobogós helyezéseket ért el, aminek köszönhetően az Aston Martin a konstruktőri tabella harmadik helyén áll, a Red Bull és a Mercedes mögött. Alonso jelezte, hogy az elkövetkező években is az Aston Martinnál szeretne maradni, és a Hondával kötött csábító gyári szerződésüket sem fenyegeti a pilóta és a motorgyártó közötti korábbi vita. Alonso megjegyzéseire reagált Krack a médiának, így köztük a RacingNews365.com-nak is nyilatkozott:

„Jó ezt hallani, hogy ezt állította – több év, mi örülnénk neki. Azt hiszem, a legfontosabb dolog, és ez az egyik elképesztő tulajdonsága, a vágy, hogy az élen legyen, a motiváció, és azt hiszem, ez teljes mértékben megvan Fernandóban. Hogy őszinte legyek, nem gondolkodunk annyit ezen. Futamról futamra tervezünk, és minden versenyen igyekszünk jól teljesíteni. Jó ezt hallani, de még nem ezzel törődünk. Csináljuk meg, legyen így!”

Fisichella barátai: Alonso és a magyar borok (videó)

 

 

Forrás :