fbpx

Hamilton-Shakira ügy: Pique 11 éves Twitter-posztját trollkodják szét

A Forma-1-et és a celebvilágot továbbra is lázban tartja, hogy van-e valami a világhírű énekes Shakira és a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton között.

A kolumbiai énekesnő az elmúlt időszakban szinte állandó vendég a Forma-1-es paddockban, a versenyek után pedig gyakran tölti az idejét Lewis Hamilton társaságában, emiatt nem meglepő, hogy összeboronálták őket.

Noha egyelőre semmit nem tudni kettejük viszonyáról, az internet népe már mémek alapanyagaként használja fel a párost. A troll hadsereg pedig az internet mélyéről elő ásta az énekesnő volt férjének, a világ- és európa bajnok, bajnokok ligája győztes focista Gerard Pique egy, 2012-es Twitter-posztját.

A katalán focista a 2012-es Szingapúri Nagydíj során posztolta az alábbi posztját, amelyben a „Hamilton kiesett, most Alonso szárnyal” szöveg olvasható. Ennek apropója volt, hogy az akkor még a McLarent vezető brit váltóhiba miatt kiesett, ezzel Pique honfitársa, Fernando Alonso dobogóra állhatott, ezzel pedig megtartva esélyét a világbajnoki trófeára.

A „Hamilton OUT” szöveg manapság pedig ironikusan hat az ex-Barcelona játékostól. Nem is kellett több, a kommentelők el is lepték, ezáltal a poénok középpontjába helyezve Gerard Piquet.

A reakciók között volt olyan, aki Hamilton egyik dobogós ünneplését mutatta, de volt olyan is, aki a „Lewis Hamilton 6 világbajnoki címet és egy Shakirát szerzett ezóta a tweet óta” – szöveget mellékelte.

De volt olyan is, aki megfordította a tweetet, a „Pique out, Lewis is flying now”- ra.

Hamilton Shakira által „sértette meg” Tom Cruise egóját

Forrás :