fbpx

Gőzük sincs az embereknek, milyen király lesz az F1 Las Vegasban

Lando Norris azt állítja, hogy az emberek nincsenek tudatában, hogy Las Vegasban „mennyire király” lesz a verseny.

Az F1 39 év után először érkezik Vegasba. Miután a futamot először 2022 márciusában bejelentették, az F1-rajongók nem voltak egyértelműen elragadtatva. Többek között azért sem, mert a helyszín nem igazán az „átlag rajongóknak” szól, sokkal inkább a dúsgazdagoknak, hiszen a jegyárak elképesztően magasak. Csak háromnapos jegyek kaphatók, ezek ára minimum 500 dollár (~190 000 forint), így rögtön sokan kiesnek versenyre kilátogatni tudók köréből, a legdrágább csomagok ára pedig több millió forintnak felelnek meg.

Norris azonban nagyon izgatottan várja a novemebri vegasi versenyhétvégét.

„Nem hiszem, hogy az emberek felfogják, milyen király lesz” – mondta Norris a Sky Sports F1-nek. „Mintha Vegas utcáin vezetnél. Mindenki ismeri Vegast, láttad a filmekben, a történetekben, vagy bármi másban, de mindenki ismeri.”

„Szóval az a tény, hogy [a Stripet] lezárják, csak azért, hogy mi versenyezhessünk, nagyon klassz dolog. Szóval nagyon várom már.”

Norris már korábban ízelítőt kapott abból, hogy milyen lehet a vegasi pályán vezetni, amikor kipróbálta az új F1 23 játék előzetes verzióját.

Mindenki motorsportol NYEREMÉNYJÁTÉK!

Forrás :