fbpx

Hamilton Shakira által „sértette meg” Tom Cruise egóját

A Miami Nagydíjon a Top Gun sztárja, Tom Cruise, valamint a Grammy-díjas énekesnő, Shakira is jelen volt a megannyi sztárvendég között.

Miután lencsevégre kapták őket amint sokat beszélgettek, a bulvársajtó össze is boronálta a színészt a kolumbiai énekesnővel, akinek nemrégiben ért véget a kapcsolata gyermekei apjával, a spanyol labdarúgó Gerard Piqué-vel.

Shakira állítólag lepattintotta a hollywoodi színészt, akinek némileg megsértette az egóját, hogy az énekesnő Miami után Hamilton társaságában szórakozott, majd a Spanyol Nagydíjon is jelen volt, azt követően pedig ismét a hétszeres világbajnok társaságával múlatta az időt.

Egy, a Radar Online-nak nyilatkozó személy szerint Cruise, aki mindig is „haverjaként” tekintett Hamiltonra, nem örül a pletykáknak, melyek Shakirát a versenyzővel boronálták össze.

Tom Cruise, Shakira
Tom Cruise és Shakira Miamiban  |  Fotó: Cristiano Barni/Shutterstock

„Ez hatalmas csorba volt Tom egóján” – mondta az állítólagos bennfentes. „Annál is inkább fájt neki, mert Lewist a haverjának tekinti.”

Mindez azután történt, hogy a hírek szerint Cruise azt mondta a barátainak, hogy ő és Shakira „hihetetlenül jól kijönnek egymással”, „sima ügy” és hamarosan randizni fognak.

A Heat Magazine szerint viszont Shakira udvariasan arra kérte Cruise-t, hogy bár hízelgő, de „ne flörtöljön vele”.

Russell segítene Hamiltonnak latin barátnőt találni