fbpx

A napokban eldőlhet Hamilton jövője

Minden jel szerint akár meg is kezdődhettek a tárgyalások Lewis Hamilton és Toto Wolff között, a közös folytatás kapcsán.

Az elmúlt hetekben központi téma volt a hétszeres világbajnok jövője, de leginkább a Ferrarihoz való átigazolása miatt. Ezt senki nem akarat kommentálni, és most nagyon úgy tűnik, hogy ez csak vaklárma volt.

Ugyanis a vasárnapi spanyol futam után – ahol ő maga második lett – elmondta, hogy másnap van egy találkozója főnökével.

„ […] ami pedig a szerződésemet illeti, még nem írtam alá semmi, de Totoval holnap találkozok, így remélem jutunk valamire e téren is.” – nyilatkozta a 38 éves brit. „Nagyon sok megbeszélésünk volt már, a következő is egy lesz a sok közül, amiket mostanában folytatunk. A mai eredményeket látva pedig ez semmilyen kihatással nincs a teljesítményemre.” fogalmazott a verseny után.

A csapatnál senki nem aggódik, hogy sikertelen lenne a beszélgetés, maga Toto Wolff fogalmazott úgy nemrégiben, hogy semmi akadálya nincs a folytatásnak, és akár fél óra alatt egyezségre is tudnának lépni.

Hamilton őszintén beszélt Angela Cullen hiányáról

Forrás :