fbpx

Mindenki motorsportol NYEREMÉNYJÁTÉK!

Már több, mint egy hete, hogy elindult a Motorsport Online – www.motorsportol.hu, ezt „megünnepelvén” pedig máris egy kis nyereményjátékkal kedveskedünk nektek!

Bizonyára mindannyian szeretitek az F1-es/autósportos tárgyakat, dekorációkat és bizonyára sokótoknál van is ilyesmiből jó pár. Jelen nyereménycsomagban azonban olyasmik szerepelnek, amilyenek még garantáltan nincsenek senkinek! Ugyanis kimondottan e nyereményjátékra készültek!

Mi is a nyereménycsomag tartalma?

  • 1 db gravírozott fa könyvjelző
  • 1 db gravírozott fa kilincstábla
  • 1 db gravírozott fa poháralátét
  • 1 db gravírozott bambusz pohár fedő

Mit kell tenned ahhoz, hogy esélyed legyen megnyerni?

  1. Kövesd/lájkold a Motorsportol.hu Facebook oldalát
  2. Lájkold a nyereményjátékról szóló, kitűzött Facebook posztot
  3. Írd meg (esetleg jelöld meg) kommentben, hogy kivel szoktál közösen autósport eseményeket nézni (akár tévében, akár helyszínen)!

 

A nyereményjáték 2023.06.05-től 2023.06.18. 23:59 percig tart.

A sorsolás időpontja: 2023.06.19.

A nyertest a Facebook poszt alatt, kommentben értesítjük majd ki. A nyertesnek 2 nap áll majd rendelkezésére, hogy az értesítés után elküldje nekünk emailben az csomagküldéshez szükséges adatait. Erről a nyertest pontosan tájékoztatjuk majd.

A nyereményt Foxposttal juttatjuk el a nyertesnek.

A részletes szabályzatot alább olvashatjátok!


„Mindenki motorsportol nyereményjáték” (továbbiakban Játék) szabályzat
Játék szervezője

A Játék szervezője és lebonyolítója a Motorsport Online – www.motorsportol.hu (továbbiakban Szervező) nyereményjátékot hirdet a Motorsportol.hu Facebook oldalon.

A játék időtartama:

A nyereményjáték 2023.06.05-től 2023.06.18. 23:59 percig tart.

Játék menete:

A Motorsportol.hu Facebook oldalán ezen nyereményjáték poszt alatt kommentben a játékosnak le kell írnia, kivel szokott motorsport eseményeket nézni, akár tévén keresztül, akár élőben, helyszínen.

Ezenkívül kedvelnie/követnie kell a Motorsportol.hu Facebook profilját, és lájkolni a nyereményjáték posztját.

Azok között, akik teljesítették a játék feltételeit a megadott határidőig, a Szervező 1 db nyertest sorsol, akik nyereménye 1 db ajándékcsomag.

Nyeremény:

Egy db ajándékcsomag, melynek tartalma:

1 db gravírozott fa könyvjelző
1 db gravírozott fa kilincstábla
1 db gravírozott fa poháralátét
1 db gravírozott bambusz pohár fedő

A nyeremény készpénzre nem váltható át. A nyeremény másra át nem ruházható.

Sorsolás időpontja:

2023.06.19.

Sorsolás menete:

A játék végén Szervező a véletlenszerűség elvének eleget tevő gépi sorsolással kiválaszt 1 nyertest és 1 tartaléknyertest. A nyertesnek 2 nap áll rendelkezésére jelentkezni. Amennyiben 2023.06.15-ig nem jelentkezik, úgy a Szervező kiértesíti a tartaléknyertest, akinek szintén 2 nap áll rendelkezésére, vagyis 2022.05.17-ig várjuk visszajelzését.

Nyertesek értesítése:

A Szervező a nyerteseket a játékról szóló poszt alatt kommentben megjelölve, hirdeti ki, és kéri őket, hogy emailben – info (kukac) motorsportol.hu vegyék fel vele a kapcsolatot.

A nyerteseknek a nyeremény elfogadásáról 2 napon belül email üzeneten keresztül vissza kell jeleznie a Szervezőnek, valamint meg kell adnia a Nyeremény kézbesítéséhez szükséges személyes adatait (adatok: teljes név, postázási cím, telefonszám) pontosan megadni.

Amennyiben a Nyertes a jelen pontban meghatározott határidőn belül nem reagál, úgy a Nyereményre a továbbiakban nem jogosult, és a Szervező jogosult a tartaléknyertes részére a Nyereményt átadni.

A nyertes által megadott személyes adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, cím elírás, stb.) a Szervező felelősséget nem vállal.

A nyeremény kiküldése:

A nyereményt Foxpostttal küldjük el a nyertes részére.

Kik vehetnek részt a játékban?

A játékon azon Magyarországon állandó vagy tartózkodási lakhellyel, valós Facebook profillal rendelkező, 18 év feletti természetes személyek vehetnek részt (18 év alatti személy csak szülői beleegyezéssel vehet részt a játékban), akik elfogadták a játék részvételi szabályzatát, valamint a Facebook által előírt irányelvekben meghatározott valamennyi feltételt, és teljesítik a játékleírásban foglaltakat.

Személyes adatok kezelése:

A Szervező kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával, az abban foglaltaknak megfelelően kezeli.

A jelen Játékszabályzatban írt adatszolgáltatás önkéntes. Azok, akik a Játékban részt vesznek, tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy

A Szervező, mint adatkezelő, és Lebonyolító és a gépi sorsolást végző app cége, mint adatfeldolgozó a rendelkezésre bocsátott személyes adataikat kizárólag a Játékkal összefüggésben, annak időtartama alatt a jelen pontban írtak szerint kezelje;
Nyertesség esetén nevüket és Facebook profilképüket a Szervező minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza;
részvételükkel minden tekintetben, kifejezetten elfogadják a Játékszabályzat minden rendelkezését.

A Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával történik. A Szervező bármikor lehetőséget biztosít a Játékosnak arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törölését vagy helyesbítését.

Amennyiben a Játékos személyes adatainak törlését a Játék időtartama alatt kéri, úgy tudomásul veszi, hogy a Játékban való minden jogosultságát elveszti, és a Játékból kizárásra kerül.

Jelen nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

Adózás és költségek

A nyeremény másra át nem ruházható, pénzre át nem váltható. A nyeremény járulékos és adófizetési költségeit a Szervező viseli. A nyeremény kiszállítási költségét a Szervező viseli, az egyéb felmerülő költségek (pl. a nyeremény átvételének a helyszínére történő utazás költségei) a Játékost terhelik.

Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott és a bíróság a nyereményjátékban részvételre kiható hatállyal cselekvőképességet korlátozó gondnokság alá helyezte, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére a törvényes képviselője vagy a gondnoka hozzájárulásával jogosult.

Kik nem vehetnek részt a játékban?

A játékban nem vehetnek részt a Szervező és Szervező által megbízott ügynökség munkatársai és családtagjai.

A játék Szervezője az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért felelősséget nem vállal.

A Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy amennyiben valamely játékos részéről bármilyen (számítógépes) manipulációt, valótlan névvel email cím, Facebook profil létrehozását, illetve a játék szellemével bármilyen módon összeférhetetlen vagy azt sértő magatartást tapasztal, vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, úgy a játékost azonnali hatállyal kizárja a játékból.

A Szervező fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére. A játékszabályzat lényeges változásáról a Szervező haladéktalanul értesíti a résztvevőket. A résztvevők ilyen esetben dönthetnek a nyereményjátékban való részvétel folytatásáról.

A jelen játékszabályzat módosításait, illetve a Játék esetleges felfüggesztéséről vagy megszüntetéséről szóló értesítést a Motorsportol.hu közzéteszi a https://www.motorsportol.hu/f1/2023/06/05/mindenki-motorsportol-nyeremenyjatek oldalon, a Játékosok felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak.

Ha a Játékkal kapcsolatban további kérdés vagy probléma merül fel, az info (kukac) motorsportol.hu email címen kérhető tájékoztatás.

Részletes adatkezelési tájékoztatónk ide kattintva érhető el.

2023.06.05.