fbpx

Russell segítene Hamiltonnak latin barátnőt találni

George Russell felajánlotta segítségét Mercedes-csapattársának, Lewis Hamiltonnak, miután a hétszeres F1-es világbajnok kijelentette a Spanyol Nagydíj előtt, hogy szeretne egy latin barátnőt találni. Persze könnyen lehet, hogy ezzel a kijelentésével a spanyol közönségnek szeretett volna a kedvében járni.

Russell és Hamilton a barcelonai versenypályán lépett a színpadra a szombati kvalifikáció előtt, hogy köszöntsék a szurkolókat. Miután a téma a színpadon Russell és barátnője, Carmen Montero Mund volt, Hamilton azt találta mondani csapattársának: „Találnom kell magamnak egy latinát.”

Miután a tömeg sikoltozni kezdett örömében, Russell válaszolt: „Már túl régóta szingli vagy – találnunk kell neked valakit”.
Ez után Russel a közönséghez fordult, és megkérdezte: „Van itt valaki Lewis számára?”

Hamilton Forma-1-es karrierje során egy hosszabb, publikus kapcsolatot tudhatott magáénak: Nicole Scherzinger énekesnővel több évig alkottak egy párt. Szakításuk óta világbajnokot több énekesnővel, modellel összeboronálta már a bulvársajtó. Valójában azóta nem volt kapcsolata, vagy legalábbis nem volt publikus.

Noha a latino (férfi) és latino (nő) szavakkal inkább a dél-amerikaiakra szokás használni, még az is lehet, hogy szándékos volt a szóhasználat, mivel Hamilton év elején egy brazil modellel Juliana Nalúval múlatta az időt egy baráti társaságban. Valamint nem régen a kolumbiai énekenővel, Shakirával

A 38 éves hétszeres világbajnok a ma délutáni Spanyol Nagydíjnak a negyedik helyről vághat majd neki.

Verstappen szerezte meg a pole-t, Russell és Hamilton ütközött

Forrás :