fbpx

Hamilton elmondta, mit csinál pontosan Brad Pitt F1-es filmjében

Lewis Hamilton nagyobb betekintést engedett a készülő Forma-1-es filmben betöltött szerepébe, amelyen producerként és tanácsadóként dolgozik.

Az elmúlt hónapban volt egy hosszabb szünet a Forma-1-es versenynaptárban. Ezt Hamilton arra használt ki, hogy  a rendezővel, a producerrel és a főbb szereplőket alakító színészekkel átnézze a film forgatókönyvét.

Mivel Brad Pitt lesz a főszereplő, Hamilton pedig producerként és tanácsadóként vesz részt a film készülésében, a hétszeres világbajnok elárulta a rajongóknak, hogy mi is pontosan az ő szerepe a produkcióban.

„Nem igazán vágyom arra, hogy a kamera előtt álljak, de lehet, hogy lesz benne egy olyan elem, ahol talán beilleszkedem és játszom egy kis cameót, de jelenleg nem ez a terv” – mondta Hamilton a Sky Sportsnak.

Hamilton a filmben való szerepvállalását arra is használja fel, hogy a motorsportban való nagyobb egyenlőség biztosítását célzó küldetését előmozdítsa, és nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a filmben valóban sokszínű szereplőgárda szerepeljen. Damson Idris pedig főszerepet fog játszani.

„Inkább a háttérben élvezem a szerepem, és beszélgetek Joe-val [Kosinski, rendező] arról, hogy kiket alkalmazzunk” – tette hozzá.
„Biztosítom, hogy sokszínű legyen, biztosítom, hogy a sport úgy nézzen ki, ahogyan a jövőben ki kell néznie, hogy elérhetőbb legyen.”

„A toborzás remekül megy, és láthatom az összes olyan videót, amelyen az emberek meghallgatásra jelentkeznek a szerepekre.”

„És részese lehetek a döntéshozatalnak, hogy kit választunk ki, ki tetszik nekünk, ki a legalkalmasabb, és ki nem”.

Brad Pitt egy átalakított F2-es autó volánja mögött ül majd a filmben, amelyet úgy alakítanak át, hogy úgy nézzen ki, mint egy F1-es autó. A színész az idei Brit Nagydíj két edzése között pályára is hajt majd, hogy valósághű felvételeket készítsenek a filmhez.

Brad Pitt a Brit Nagydíjon fog „versenyezni” az új F1-es film kedvéért

 

Forrás :