fbpx

Újabb ex-pilóta magasztalta az egekig Verstappent

Max Verstappen közvetlen riválisai valószínűleg nem örülnek Timo Glock szavainak, ugyanis a korábbi Forma-1-es versenyző olyan jövő képet jósolt a hollandnak, aminek hallatán sokan szeghetik a kedvüket.

A 25 éves, kétszeres világbajnok idén is ellenállhatatlan formában vezet, Monacóban is rendkívül fölényes sikert aratott, látva a Red Bull erejét, könnyen lehet, hogy újabb rekordokat fog idén megdönteni. A hercegségben már átadta a múlnak Sebastian Vettel rekordját, 39 sikerével már ő a legsikeresebb Red Bull-pilóta.

Jó úton jár afelé tehát, hogy 25 évesen (ősszel már 26) megszerezze a harmadik világbajnoki trófeáját, Glock szerint pedig a riválisok csak technikai hibákban reménykedhetnek, mert önerőből egyre kevésbé tudják felvenni vele a harcot, ami pedig a hosszabb távú jövőt illeti, az még inkább szomorúsággal töltheti el a versenytársakat.

„A 39. Red Bullos győzelmével azt a benyomást kelti, hogy számára nincsenek határok. Minden pályán, minden körülmények között jelenleg ő az etalon. Ha nem jönnek közbe nála technikai gondok, akkor igen nehéz lesz őt megverni.” – olvasható a német Sky oldalán vezetett jegyzetében.

„Még csak 25 éves, így bármit elérhet, a nagy kérdés, hogy ő mit szeretne, többször utalt már arra, hogy nem tudja, hogy meddig fogja tudni elviselni a Forma-1 23 futammal járó stresszét. Minden bizonnyal kifogja tölteni a 2028-ig szóló szerződését, és addig még rengeteg győzelmet fogunk még látni tőle.” – vetítette előre a német.

8 bajnoki cím után irány az Indy 500 Verstappen számára?

Forrás :