fbpx

Idén Alonso előtt tiszteleg a Pitstop Boys!

A 2016-ban alakult holland Pitstop Boys Rob Toonen, Marco Mars és Jeroen Hilgenberg zenei formációja, és azon apropóból alakultak, hogy Max Verstappen megnyerte az élete első versenyét Barcelonában.

A „Super Max!” camű szerzeményük követi klasszikus egyszerű nyári, általában Ibizán megszokott szabadtéri zenei hagyományokat, táncolni lehet rá, de sok alkohol kell a kellemes fogyasztásához. Először hollandul énekeltek, majd miután a nemzetközi színtéren is beütött a dolog, elkészült angolul is, remix változatokkal együtt.

Tavaly némi meglepetésre érkezett egy dal Max ellenfeléről, Lando Norrisról is, aki azért nyugodtan kijelenthető, hogy Verstappen barátjának mondható, így az Orange Army is hamar a keblére ölelte a papaya színű mclarenes versenyzőt.

A legújabb „csapás” a héten érkezett meg, és nem mást énekelnek meg benne, mint a kétszeres F1 világbajnok Fernando Alonsót. Alonso is benne van abban a szűk körben, akiket bír Max, így feltehetően nem lesz probléma a nyár slágerével, amely már latin zenei alapot kapott, és nemes egyszerűséggel „Vamos Fernando!” címet kapta.

Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet, tehát Alonso jó ember!

A dalocska a spanyol hős csodálatos Forma-1-es visszatéréséről szól, mert tény, hogy Fernando idén nagyot megy. Az alap ismerős lehet, Captain Jack 90-es évekbeli partihimnuszaként, ez lett átírva.

Hallgassuk is meg!