fbpx

Sainz már unja a szerződetése körüli pletykákat

Carlos Sainz azt szeretné, ha a Ferrari véget vetne a versenyülésével kapcsolatos találgatásoknak, és jövő év elejéig lezárná a tárgyalásokat a szerződéséről.

A spanyol eredetileg kétéves szerződést írt alá a maranellóiakkal, amely 2021-ig szólt, de 2022 áprilisában 2023-ra és 2024-re meghosszabbították neki. Monacóban azonban a 28 éves pilóta és csapattársa, Charles Leclerc amikor a hercegségbe érkeztek, olyan pletykák keringtek, hogy hamarosan Lewis Hamilton válthatja egyiküket. Sainz szeretné, ha a vele kapcsolatos találgatások rövidre záródnának:

„Nyilvánvalóan nem akarom elárulni a szerződéstárgyalási stratégiáimat, mert ez olyasmi, amit soha nem kotyogok ki. Ugyanakkor ha hallottátok a korábbi interjúimat, mindig azt mondtam, hogy szeretem úgy kezdeni a szezont, hogy tudom, hol fogok versenyezni jövőre, mert átéltem ezt már a Renault-nál, és egyáltalán nem tetszett. Nem szükséges, hogy idén szerződést kapjak, de legalább a jövő szezon eleje előtt, vagy annak legelején.”

Ugyanakkor hangsúlyozta, hogy nem aggódik igazán a pletykák miatt:

„Őszintén szólva nem, mert végül is nem hiszem, hogy kellene. Tudom, hogy az évnek ezen időszakában mindig akadnak ilyen pletykák – ez az őrült átigazolások ideje. Elég régóta, több mint nyolc éve vagyok a Forma-1-ben ahhoz, hogy tudjam, ez az évnek ezen periódusa.”

Hamilton és Wolff dolgoznak az új szerződésen, hiába a Ferrari pletyka

Forrás :