fbpx

Jól megy Hamilton szekere, és nem, nem a Mercedesre gondolunk!

Jól megy a szekér Lewis Hamilton számára. Ezúttal most nem annyira a versenypályán, hanem inkább az üzleti életbe. Ugyanis a Neat Burger vállalkozása a legutóbbi finanszírozási kör után elérte a 100 millió dolláros értéket, a becslések szerint.

A 38 éves hétszeres világbajnok franchise-a gyorsan növekszik. A kizárólag vegán termékeket kínáló Neat Burger már az első étterem nyitásakor rendkívül népszerű volt. Majd alig néhány hónappal az első amerikai helyszín megnyitása után ugrásszerűen megemelkedett a cég értéke.

A Financial Times beszámolója szerint a Neat Burger értéke a legutóbbi finanszírozási kör után meghaladja a 100 millió dollárt.

A jelentés szerint: „A Lewis Hamilton, brit autóversenyző által támogatott lánc 18 millió dollárt gyűjtött be új befektetőktől.”

Ezek a számok azt jelentik, hogy a Financial Times beszámolója szerint a két évvel ezelőttihez képest máris 40 százalékos értéknövekedést könyvelhetett el a vállalkozás.

A Neat Burger áprilisban nyitotta meg első, az Egyesült Királyságon kívüli helyszínét. A nyolc londoni helyszín után egy New York-i üzletet is nyitott.

Hamilton és Wolff dolgoznak az új szerződésen, hiába a Ferrari pletyka

Forrás :