fbpx

Alonso új barátnője egy gyönyörű, 3 gyermekes sportriporter?

Az idei Ausztrál Nagydíj után Fernando Alonso és Andrea Schlager a közösségi médiában jelentették be, hogy szakítottak.

Azóta a spanyol versenyzőt összeboronálták már Taylor Swift énekesnővel, de ez inkább „poén”, mintsem valós.

Sokkal reálisabb az a pletyka, mi szerint Forma-1-es sztár új kedvese a DAZN riportere, Melissa Jimenez lehet.

A Monacói Nagydíjat megelőző napokban egy kép terjedt el az interneten, amelyen Fernando Alonso egy rajongóval látható a Monacói Oceanográfiai Intézet kapujában. Nem ezen akadt meg a közönség, hanem azon, hogy a háttérben feltűnt Jimenez és lánya. Ez pedig elindította a pletykákat.

A spanyol ¡Hola! magazin szerint körülbelül két hónapja vannak együtt, és már egymás családjával is megismerkedtek. Sőt, Alonso állítólag új barátnője édesapjával is meglehetősen jóban lett.

A 35 éves Melissa Jimenez kommunikációs diplomával rendelkezik, és több nyelven is tökéletesen beszél: Angolul, franciául, olaszul, katalánul és természetesen spanyolul.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Melissa 🧿 (@melissajimenezgp) által megosztott bejegyzés

Édesapja, Antonio Jimenez, az Aprilia motoros csapat főmérnöke, így a Jimenez családban is alapelem a motorsportok szeretete.

Az újságírónő azonban a focista Marc Bartrával kötött házasságáról vált híressé, akitől 2021 végén vált el, és akitől három gyermeke született.

Sajtós pályafutása elején olyan csatornáknak dolgozott, mint a 25TV és a Sky Italia. Ezt követően a Telecincóhoz került, ahol Lara Alvarezt (aki szintén volt Alonso barátnője korábban) helyettesítette a MotoGP paddock riportereként.

Két év után otthagyta a műsort, majd 2022-ben visszatért a versenypályákra, ezúttal már a DAZN csatornával, hogy a Forma-1-ről tudósítson. Úgy tudni, így került közelebb Fernando Alonsóhoz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Melissa 🧿 (@melissajimenezgp) által megosztott bejegyzés

A 41 éves Alonso F1-es pályafutásának kezdete óta így már a sokadik barátnőt „fogyasztja”. Debütálásakor egy bizonyos Rebecával járt, majd 2004-2005-ben Carlona Costával (aki Albert Costa autóversenyző nővére). 2005 és 2011 között az énekesnő Raquel del Rosario énekesnővel volt kapcsolatban, össze is házasodtak, ám végül válás lett belőle.

Ez után elvileg egy rövid afférja volt Jenny Kesslerrel, majd az oroszok felé kezdett kacsingatni. Rövid ideig Xenia Tchoumitcheva, majd 2012-2014-ben Dasha Kapustina orosz modellel járt. Ezt követően 2 évig járt a spanyol tévés Lara Alvarezzel, 2016-2021-ben pedig az olasz modell Linda Morsellivel. Legutóbbi barátnője az osztrák riporter, Andrea Schlager volt, akivel kb 1 évig alkottak egy párt.

Forrás :