fbpx

A Red Bull szorosan együttműködik a Racing Pride-dal a Pride hónapban is

A Red Bull Racing lett a harmadik csapat (az Aston Martin és az Alpine mellett), amely hivatalos partnere lett a Racing Pride*-nak. Júniusban, a Pride hónap keretében ezt ünneplik.

*A Racing Pride egy az LMBTQ+ személyek jogaival foglalkozó jótékonysági szervezet, amely a motorsport-iparban tevékenykedik, hogy elősegítse az befogadást, elfogadást az egész sportágban, valamint technológiai és kereskedelmi partnerek között.

Az Oracle Red Bull Racing nagy örömmel ünnepli a Pride hónapot azzal, hogy a csapat partnerei közt üdvözli, a Racing Pride-ot, és újra a Red Bull Technology Campusban fogadják őket, hogy felhívják a figyelmet az LMBTQ+ közösségre, és elősegítsék a szövetségességet a csapaton belül, a Milton Keynes-i otthonunkban és a Forma-1-es eseményekre utazók között világszerte – áll a csapat közleményében.

Az Oracle Red Bull Racing és a Racing Pride együttműködése az év elején indult, és a Racing Pride szervezetének tagjai, köztük Richard Morris, Matt Bishop, Abbie Eaton és Sarah Moore nagykövetek márciusban már ellátogattak a Milton Keynes-i kampuszra, ahol találkoztak a csapat LMBTQ+ munkavállalóival, hogy megosszák egymással a motorsportban az LMBTQ+ közösség tagjaiként végzett munkával kapcsolatos tapasztalataikat.

A Red Bull a Racing Pride a csapattal közösen kidolgozott egy olyan kezdeményezési programot, amelynek célja a Red Bull Technology Group munkatársainak tudatosságának növelése, valamint egy valóban befogadó környezet megteremtése nemcsak az F1-ben, hanem a motorsport szélesebb világában is.

Ez a küldetés most még nagyobb lendületet kap, amikor a csapat újra Milton Keynes-ben fogadja a Racing Pride-ot, hogy a szervezet alkalmazottai számára „Pride and Allyship” (Büszkeség és szövetség) elnevezésű képzéseket tartson, személyesen és virtuálisan egyaránt.

A Racing Pride-dal való partnerség a tervek szerint a csapat humánerőforrás részlegével való együttműködésre is kiterjed, hogy a belső irányelvek és a kommunikáció összhangban legyen a csapat azon törekvésével, hogy egy valóban befogadó munkahelyet hozzon létre.

Az Oracle Red Bull Racing elkötelezett a szurkolói bázis bevonása mellett, és a Racing Pride-dal közösen szeretnék elismerni és üdvözölni az LMBTQ+ közösség tagjait az Oracle Red Bull Racing családban, támogatva mindenkit abban, hogy élvezhessék a sportot, amit mindannyian szeretünk.

A csapat már támogatta az Ausztrál Nagydíj hétvégéjén a Victorian Pride Centre-ben (az Albert Park Circuit helyi közösségi Pride-központja) megrendezett vitafórumot, amelyet a Racing Pride, a Motorsport Australia és a Proud 2 Play helyi jótékonysági szervezet közösen szervezett.

Richard Morris, a Racing Pride társalapítója elmondta: „Nagy örömünkre szolgál, hogy a csapat „Drive For Change” sokszínűségi és befogadási stratégiájának részeként együttműködhetünk az Oracle Red Bull Racinggel. Az idei év során már rendkívül tartalmas beszélgetéseket folytattunk a csapat belső LMBTQ+ munkavállalói erőforrás csoportjával, hogy olyan kezdeményezéseket alakítsunk ki és kezdjünk el megvalósítani, amelyek lehetővé teszik az LMBTQ+ emberek számára, hogy a Red Bull technológiai csoporton belül önmaguk legyenek, és biztosítsák, hogy teljes mértékben támogassák őket a munkakörnyezetükben. Alig várjuk, hogy folytathassuk ezt a fontos munkát a csapattal a Pride hónap során és azon túl is. Az is fantasztikus, hogy a csapat globális platformját arra kívánja használni, hogy nyilvánosan támogassa az LMBTQ+ közösséget és üdvözölje az LMBTQ+ rajongókat. Mindannyiunkat összeköt a sport iránti szeretet, és a partnereinkkel együttműködve olyan sportággá tehetjük, amelyben mindenkinek igazán helye van.”

Ezen kívül a mai nappal a Mercedes csapat is ismét szivárvány színű logót helyezett az autóira.

Forrás :