fbpx

SOK sörrel jön az Alpine csapatnak Jeremy Clarkson

Miután Esteban Ocon harmadik lett a Monacói Nagydíjon, Jeremy Clarkson arról számolt be, hogy most sok sörrel tartozik az Alpine csapatnak, miután megígérte, hogy meghívja őket egy korsóra, ha a dobogón végeznek.

Miután a tavalyi szezonban megszerezte eddigi legjobb év végi helyezését, amikor nyolcadik lett az egyéni pontversenyben, Ocon Monacóban dobogós helyet szerzett az Alpine-nak. Ez legutóbb 2021-ben sikerült, mikor a francia versenyző megnyerte a Magyar Nagydíjat.

Clarkson, aki leginkább a Top Gear majd a The Grand Tour műsorvezetőjeként ismert, azok között volt, akik szurkoltak Oconnak. A 63 éves műsorvezető a Cotswoldsban található Chipping Nortonban él, nem messze az Alpine székhelyétől, és a Bahreini Nagydíjon kijelentette, hogy „szurkol nekik”, mivel ők a „hazai csapata”.

A Monacói Nagydíj alatt Clarkson több tweetet is írt az Alpine kapcsán.

„Szép volt a Chipping Norton autó. Kapd el a Ferrarit!” – írta. Majd ez a tweet következett: „Gyerünk @AlpineF1Team, meghívlak titeket egy sörre, ha most dobogósok lesztek.”

Ocon aztán a harmadik hely után válaszolt Clarksonnak, egyszerűen egy vigyorgó emojival válaszolt a tweetjére. Clarkson pedig úgy tűnik, hogy be akarja tartani a fogadalmát.

„Szép munka @AlpineF1Team, sok Hawkstone-nal jövök nektek” – írta Clarkson, aki a Hawkstone sörmárka tulajdonosa.

Az Alpine több alkalmazottja is reagált erre, például Brett Foster mérnök azt írta: „Alig várom már!”

Egy másik mérnök, Chris Shawe hozzátette: „Kedden az irodában leszek és várom a szállítást!”

 

Forrás :