fbpx

Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet, tehát Alonso jó ember!

Ki gondolta volna korábban, hogy Fernando Alonso, aki arról híres, hogy leginkább a versenyzés és az edzés teszi ki minden idejét. Nem jellemző rá – vagy legalábbis nem reklámozta eddig -, hogy lenne valami „hétköznapi” hobbija. Pláne nem gondoltunk volna olyasmire vele kapcsolatban, hogy virágokat babusgat.

Mégis, az elmúlt versenyek során kiderült, hogy a spanyol versenyzőt úgy vonzzák a virágok, mint a méheket (Vettel lájkolja ezt).

Miamiban a media penben való várakozás közben szagolgatta az orchideákat, egy sajtótájékoztatón egy nagy dísznövény leveleit ellenőrizte, majd Monacóban az asztalokra kihelyezett virágok vizét pótolta, nagyon gondos mozdulatokkal (lentebb megnézheted a videót!).

A monacói szombati sajtótájékoztatón aztán kiderült, hogy nem csak ő, de Max Vertsappen is kedveli a virágokat. Alonso pedig elmondta, hogy csalódott volt, hogy eredetileg nem voltak virágok Monaccóban, így megkérte a csapatát, hogy helyezzenek ki párat.

„Itt nincsenek virágok. Csak Miamiban voltak…” – mondta Alonso

Erre reagált a mellette ülő Verstappen: „Jó illatuk volt?”

„Igen” – felelt Alonso. „Te és Checo (Pérez) sokat beszéltetek, úgyhogy sokáig kellett várnom a tv penben, és volt ott egy pár virág, és én szeretem a virágokat. De igen, tegnap a csapat most extra virágokat rakott a motorhome-ba, így a szobámban is van néhány.”

„Nekem is van néhány növényem otthon” – reflektált Verstappen.

„A szabadidőmben el tudok menni [Maxhoz]. Holnap este beszélünk – attól függ, mennyire leszel agresszív a versenyen” – mondta a spanyol nevetve.

Miután az Aston Martin kihelyezett pár virágot és Alonso meglocsolgatta őket, ki is posztolt erről egy videót TikTokra. A zenei aláfestés pedig a Miley Cyrus „Flowers” c. száma volt. Csak nehogy ezek után vele boronáljálák össze a versenyzőt. 😀

https://www.tiktok.com/@fernandoalonso/video/7237568207295352091?lang=en