fbpx

Világhírű sportolók, hollywoodi színészek: Sztárparádé volt a Monacói Nagydíjon

Nem újdonság, hogy a Monacói Nagydíjon az átlagosnál több híresség teszi tiszteletét. Idén sem volt ez másként, sőt talán még több is volt a celebritás a helyszínen, mint szokott.

Jelen volt Tom Holland színész, akit leginkább Pókemberként ismer a közönség. Ráadásul ő inthette le a verseny holland győztesét, Max Verstappent, és persze a többieket is. Hozzá hasonlóan a futballsztár Neymar is a Red Bullnál múlatta az időt.

Tom Holland, Neymas
Fotó: Mark Thompson/Getty Images / Red Bull Content Pool

Tiszteletét tette az ausztrál énekesnő Kylie Minouge is, aki már rutinos Forma-1-re látogató, számos versenyen járt már. Ráadásul olyan „kapcsolódása” is van a sporthoz, hogy húga, Danii a ’90-es évek végén Jacques Villeneuve jegyese volt.

Kylie Minouge a rajtrácson azzal keltett feltűnést, hogy magassarkú cipőjét a kezében hordozta.

„Egy pár cipő van a kezedben” – jegyezte meg Martin Brundle.

„Igen, nagyon felkészületlenül jöttem, és valaki másnak a sportcipőjét viselem” – felelte az énekesnő. „Valaki kedvesen kölcsönadta nekem a cipőjét. Valahogy tudnom kell gyalogolnom a rajtrácson.”

„Természetesen Max Verstappennek fogok szurkolni ma” – mondta vasárnap.

De az izgalmak, az adrenalin miatt is vagyok itt. Ez Monaco.

Kylie Minogue
Fotó: Mark Thompson/Getty Images / Red Bull Content Pool

Nagy Forma-1 rajongó hírében áll a 78 éves Michael Douglas is, aki minden bizonnyal az egyik legtöbb versenyt látott sztár.

Kilátogatott a versenyre a korai színész, Wi Ha-joon is, akit Squid Game (Nyerd meg az életed)  c. Netflix sorozatból ismerhettek. Ő alakította a testvérét kereső rendőrt, aki belopózott a játékba.

Wi Ha Jun
Fotó: Mark Thompson/Getty Images / Red Bull Content Pool

Feltűnt a monacói versenyen a Stranger Things egyik főszereplője, David Harbour is (jelenleg a Gran Turismo film okán), valamint James Marsden, akit megannyi filmben és sorozatban láthattatok már, legutóbb pl a „Halott vagy” c. sorozatban (Netflix).

A hamarosan a mozikba kerülő Gran Turismo film további szereplői is jelen voltak a versenyhétvégén: Archie Madekwe, Orlando Bloom (és Harbour) egyenesen a Cannes-i filmfesztiválról érkeztek, melyen a Red Bull csapatfőnökének, Christian Hornernek a felesége, Geri is részt vett, hiszen ő is szerepel a filmben.

David Harbour, Christian Horner, Archie Madekwe, Orlando Bloom, Neymar, Maria Sharapova és Kylie Minogue
David Harbour, Christian Horner, Archie Madekwe, Orlando Bloom, Neymar, Maria Sharapova és Kylie Minogue  |  Fotó: Mark Thompson/Getty Images / Red Bull Content Pool

Visszaevezve a sportos vizekre, ámde nem vízre: Maria Sharapova visszavonult teniszcsillag (nyitóképen) is kilátogatott a versenyhétvégére. Sőt szombaton ő adta át a pole pozícióért járó díjat Max Verstappennek, meglehetősen mélyen dekoltált ruhában.

De hogy magyarokat is említsünk, a Monacói Nagydíjon járt Viszkok Fruzsi YouTuber is, valamint Schumacher Vanda műsorvezető is.

Végül, de nem utolsó sorban a tavaly visszavonult Sebastian Vettel is feltűnt a helyszínen pénteken.

Vettel Monacóban: „Nem azért jöttem, mert hiányzott”