fbpx

Még Las Vegasban is lesz Verstappen-lelátő! Nem olcsó! 

Az nem újdonság, hogy egyes Forma-1-es versenyzőknek saját lelátójuk van a hazai versenyükön, melyen egy helyre tömörülhetnek a hazai rajongóik. Max Verstappen azonban alighanem e tekintetben is rekorder.

Az idei szezonban ugyanis hat olyan versenyhelyszín van, ahol a kétszeres világbajnok rajongói komplett lelátókat töltenek meg.

  •  Zandvoortban mert holland,
  • Spában mert egyrészt közel van Hollandiához, másrészt mert Verstappen Belgiumban született,
  • A Red Bull Ringen a csapata okán,
  • Spanyolországban mert ott nyert először
  • A Hungaroringen, mert sok holland úticélja.

A hatodik azonban meglepőnek mondható, ez ugyanis Las Vegas lesz. Oké, hogy a Drive to Survive megnövelte az F1 népszerűségét az Egyesült Államokban, de talán állíthatjuk, hogy az meglepő, hogy Verstappennek ott is lesz dedikált lelátója. Bár el kell ismerni, hogy jelenleg talán a hollandok a legfanatikusabb F1 rajongók.

Max weboldala számolt be róla, hogy az amúgy méregdrága eseményen is lesz tribünje. A háromnapos jegy a szóban forgó lelátóra 3270 euró, ami kb 1 200 000 forintnak felel meg. Túlzottan ne lepődjünk meg ezen, Vegasban az összes jegy jóval drágább az átlagnál…

A Verstappen-jegyek tulajdonosainak remek kilátást ígérnek, valamint belépőt kapnak a Red Bull Fan Zone-ba is, ahol interaktív módon szórakozhatnak versenyszimulátorok, virtuális valóságélmények és „boxutca-kihívások” által. A jegy magában foglal egy egyedi Las Vegas-i rajongói táskát, amely egy hivatalos Max Verstappen 1:2 méretarányú sisakmodellt, egy egyedi kabátot és egy exkluzív utazótáskát tartalmaz, 375 € értékben.

Ezen kívül az ilyen jegyet vásárlók részt vesznek egy sorsoláson, ahol esélyük lesz Max által dedikált tárgyakat, egy exkluzív Las Vegas-i Paddock-túrát vagy egy 1:1 méretarányú, dedikált sisak repikát ot nyerni.

Elképesztő ára van a jegyeknek, de biztosak vagyunk benne, hogy tele lesz a lelátó.

Forrás :