fbpx

Schumacher azt állítja, hogy lökdösték őt az idióta biztonságiak

Ralf Schumacher részletesen beszámolt a biztonsági őrökkel való „brutális” interakciójáról a Forma-1-es Miami Nagydíjon.

A korábbi Forma-1-es pilóta a német Sky Sports televíziós szakértőjeként járt Miamiban. Ő azonban Sir Jackie Stewarthoz hasonlóképp a biztonsági erők rossz oldalára került.

A Skyon beszélt az élményéről: „Ami a futam után történt, az kellemetlen volt. A biztonsági őrök egy területet elkordonoztak, amíg a három legjobb csapatfőnök össze nem gyűlt. Idáig rendben is volt. Jenson Button például belülről akart átmenni ezen a területen, de a biztonsági őrök kellemetlenül visszatartották őt, amíg valaki a Forma-1-ből elnézést nem kért. Egyáltalán nem volt átlátható. A biztonságiak nagyon brutálisan fellöktek, ami igen fájt nekem. Elfeledjük ugyan a karcolásokat, de ez egyszerűen nem így működik. Elvárásom, hogy bocsánatot kérjenek. Ugyanakkor sokkal fontosabb, hogy ilyesmi ne forduljon elő még egyszer. Mondtam is a kamerának az élő közvetítés alatt, hogy idióták voltak. Nem változott a véleményem. Kapcsolatba fogunk lépni a Forma-1-gyel emiatt. Több mint 20 év alatt először fordult elő ilyesmi a száguldó cirkuszban. Félrelöknek minket, mint egy úthenger – méghozzá brutális módon. Ez teljességgel elfogadhatatlan. Soha nem voltunk útban. A stewardok aránytalanul túlgondolják a dolgokat az USA-ban. Nem értenek hozzá, és nem tudják, miképp működik az interakció a Forma-1-ben.”

Az F1-es legenda Stewartnak volt egy mókás pillanata Martin Brundle miami rajtrácsos sétája közben, amikor egy kötél alatt átbújt, hogy Roger Federer felé vegye az irányt. A háromszoros F1-bajnokot elkapta a security – de valahogy mégis sikerült felkeltenie Federer figyelmét.

Forrás :