fbpx

A zongorista Leclerc kiadta az első szóló kislemezét

Charles Leclerc nem gondolja magáról azt, hogy zeneművész lenne, de a Ferrari pilótája most mégis egy meglepő zongoraszóló szerzeményt adott ki, amelyben lenyűgöző kreatív és zenei képességeit mutatja be.

Az idei Ausztrál GP-re utaló AUS23 (1:1) című szerzeménye kedden a semmiből jelent meg az összes nagy zenei streaming platformon.

Leclerc gyakran posztolt képeket és videókat magáról, amelyeken a zongora mögött mutatja meg a tehetségét, még inkább, amióta nemrég átvett a felsőkategóriás monacói lakásában egy makulátlan fehér Steinwayt. Az Instagramon közzétett sztorijában a szerény Leclerc bemutatta a csodálatos hangszert, és tisztázta a művészi ambícióit:

„Elsősorban autóversenyző vagyok, és határozottan nem tekintek magamra művészként. Ugyanakkor élvezem, amit csinálok.”

Ahogy Leclerc számos rajongója is, akik a közösségi médiában széjjel lájkolták a Scuderia üdvöskéjének a zenei próbálkozását.

Az Instagramon egy külön posztban Charles rámutatott a szerzeményre és a zene iránti szeretetére. A monacói hatéves korában kezdett el zongoraleckéket venni. De az F1 Beyond the Grid podcast egyik nemrég megjelent epizódjában a 25 éves versenyző elárulta, hogy gitározni is elkezdett, egy olyan hangszeren, ami nyilván sokkal könnyebben mozgatható, mint egy hatalmas Steinway.

Az ötszörös futamgyőztes és a zene rajongóit is biztosan izgatottá teszi ez a váratlan kiadvány, és kíváncsian várják, hogy többet tudjanak meg a mögötte álló inspirációról.

Forrás :